PlayStation VD sÀger att PS5: s största funktioner Ànnu inte har avslöjats

Sony avslöjar inte PS5: s hemligheter, sÄ hÀr Àr en enorm sammanfattning av allt vi vet

Sony tog scenen vid CES 2020 för att avslöja sin unika vision för framtiden, som tydligen inkluderar Sony-bilar, avancerade Sony 8K TV och PS5, naturligtvis. Vi förvÀntade oss alla att Sony skulle avslöja nya detaljer om PlayStation 5-evenemanget under presskonferensen, men företaget föredrog att hÄlla allt hemligt. Sony sammanfattade alla de bekrÀftade PS5-funktionerna, avslöjade den förvÄnande PS5-logotypen och delade PS4-försÀljningsstatistik med publiken och retade att de detaljer som spelarna ville följa. I en separat intervju efter evenemanget avslöjade PlayStation-vd Jim Ryan att PS5: s största funktioner inte ens har meddelats, vilket definitivt Àr spÀnnande, med tanke pÄ vad Sony redan avslöjade om den kommande konsolen.

Ryan delade följande bild med publiken pĂ„ CES, som visar den stora PS5-funktionen som Sony har avslöjat under de senaste mĂ„naderna, och de flesta av dem Ă€r massiva uppgraderingar för konsolen. HĂ„rdvarubaserat strĂ„lspĂ„rningsstöd Ă€r en av dem, vilket antyder att PS5 kommer att ge enorma CPU- och GPU-uppgraderingar – och det Ă€r redan bekrĂ€ftat att AMD Ă€r leverantör av marker för bĂ„de PS5 och Xbox Series X.

Den “ultrahöga hastigheten SSD” Ă€r en annan, eftersom Sony redan har dĂ€mpat PS5: s imponerande SSD-prestanda. PĂ„ samma sĂ€tt har de nya haptikerna i DualShock 5-kontrollen avslöjats för vĂ€rlden för nĂ„gra mĂ„nader sedan.

Men Ryan berĂ€ttade ocksĂ„ Business Insider Japan att “det finns mer till PS5 Ă€n detta”, inklusive unika funktioner som skiljer den frĂ„n traditionella konsoler. Dessa stora funktioner har inte presenterats, men kommer troligen att meddelas snart. PS4 Ă€r naturligtvis ocksĂ„ en traditionell konsol, sĂ„ det blir intressant att se vilka unika funktioner Sony kan ha skapat för PlayStation 5.

Vi kommer att pÄminna dig om att konsolen ryktas fÄ en funktion som Xbox Series X kanske inte har, och det Àr en inbyggd, spelcentrerad, virtuell assistent som skulle fungera bÄde pÄ PS5 och pÄ mobil. Assistenten skulle kunna hjÀlpa spelare med innehÄll i spelet och ge information om lÀget för nÄgra av hÀndelserna i deras favoritspel. Medan denna PlayStation-assistent upptrÀder i flera rykten hittills har Sony Ànnu inte erkÀnt sin existens.

Sony förvÀntas avslöja den nya konsolen under ett PlayStation-evenemang i mitten av februari, men företaget har Ànnu inte skickat ut inbjudningar till pressen.