POCO F1 fÄr enligt uppgift en fristÄende Game Turbo-app med ny Global Beta ROM-uppdatering

POCO F1 fÄr enligt uppgift en fristÄende Game Turbo-app med ny Global Beta ROM-uppdatering

“Den nya Game Turbo-appen Ă€r en del av den senaste MIUI Global Beta ROM för POCO F1”

I slutet av förra mĂ„naden lanserade Xiaomi en ny funktion för POCO F1 (recension) kĂ€nd som Game Turbo-lĂ€ge. Denna nya funktion var en del av den tidigare MIUI 10 Global Beta ROM och förbĂ€ttrade spelprestanda pĂ„ telefonen. Det liknar Game Speed ​​Booster-lĂ€get som tillkĂ€nnagavs med Mi 9-smarttelefonen. Game Turbo-lĂ€get utnyttjar CPU / GPU-resurser pĂ„ bĂ€sta sĂ€tt och ger en smidig spelupplevelse. Nu, med den senaste MIUI Global Beta ROM, har Xiaomi enligt uppgift inkluderat en fristĂ„ende Game Turbo-app pĂ„ POCO F1.

Game Turbo-appen Àr en systemapp och Àr separat Àn Game Turbo-lÀget. Den nya betauppdateringen förbÀttrar ocksÄ Game Turbo-lÀget, men den viktigaste nya funktionen Àr den dedikerade appen. Appen har gula accentfÀrger som matchar POCO-temat och dess hemsida visar alla speltitlar som stöds. Varje spel representeras av ett kort som kan startas med bara ett tryck.

Kredit - FoneArenaKredit – FoneArena

NÀr du startar ett spel med Game Turbo-appen kan du göra en hel del ytterligare saker nÀr du spelar. IkonfÀrgerna Àr gula, istÀllet för blÄa som i Game Turbo-lÀget. Spelare kan utföra ÄtgÀrder som att ta skÀrmdump, rensa minne, spela in skÀrm, vÀxla WiFi, data, automatisk ljusstyrka, DND och mer. Alla dessa kan göras inom sjÀlva spelet. AnvÀndare kan ocksÄ starta och anvÀnda appar som File Manager, WhatsApp, etc. Dessa appar kommer att visas i ett fönster i spelet.

Kredit - FoneArenaKredit – FoneArena

MIUI Global betauppdatering förde ocksÄ Game Turbo-lÀget till telefoner som Redmi Note 5 Pro, och den senaste uppdateringen ger förbÀttringar av den hÀr funktionen. Det finns dock ingen förÀndring i anvÀndargrÀnssnittet, men möjligheten att öppna appar i spelet finns nu i den senaste betauppdateringen. FrÄn och med nu Àr Game Turbo-appen för POCO F1 bÄda endast tillgÀngliga i MIUI Beta ROM, stabila anvÀndare mÄste vÀnta lÀngre för att fÄ den hÀr funktionen pÄ sin telefon. Fram till dess kan de ha kul med Game Turbo-lÀget pÄ den stabila versionen av den anpassade programvaran Xiaomi.