POCO F1 fÄr Game Turbo-funktion med senaste MIUI Global Beta-uppdatering

POCO F1 fÄr Game Turbo-funktion med senaste MIUI Global Beta-uppdatering

“Xiaomi Game Turbo för POCO F1 optimerar och fördelar CPU- och GPU-resurser för att förbĂ€ttra spelet med konsekvent bildhastighet och grafik.”

Xiaomi rullar ut ‘Game Turbo’ -funktionen till POCO F1-smarttelefonen. Som namnet antyder kommer funktionen att öka spelupplevelsen genom att optimera systemresurserna. I linje med andra spelmotorer kommer Xiaomis Game Turbo-funktion att optimera och fördela CPU- och GPU-resurser för att förbĂ€ttra spelet för att erbjuda jĂ€mn bildhastighet och grafik. Xiaomi introducerade Game Speed ​​Booster till MIUI redan i januari.

POCO F1 Game Boost

Game Turbo-funktionaliteten ger en popupmeny som erbjuder olika alternativ inklusive tydligt RAM-minne, spelar in spel, tar skÀrmdumpar, vÀxlar Wi-Fi och vÀxlar mellan SIM-kort. Intressant nog innehÄller överlÀggsmenyn ocksÄ genvÀgar för appar som WhatsApp, Facebook och webblÀsare som öppnar ett flytande fönster sÄ att du snabbt kan svara pÄ aviseringar, allt medan du Àr i spelet. VarumÀrket sa att det snart skulle ge stöd för fler appar i Game Turbo-menyn.

POCO F1 Game Turbo-alternativet kan aktiveras frÄn MIUI Security App. Funktionen Àr dock för nÀrvarande endast tillgÀnglig i MIUI Global Beta ROM men förvÀntas trÀffa en stabil version snart. Xiaomi sÀnkte ocksÄ tillfÀlligt priset pÄ POCO F1 med Rs 2000 för 6 GB + 128 GB-varianten frÄn 25 mars till 28 mars. Det rabatterade POCO F1-priset i Indien gÀller pÄ Flipkart och Mi.com. Smarttelefonen har en 6,18-tums skÀrm med Full-HD + (1 080 x 2 246p) upplösning och drivs av Snapdragon 845 SoC. För fotografering har enheten dubbla bakre kamerainstÀllningar som bestÄr av 12-megapixelsensorer och 5-megapixelsensorer. PÄ framsidan har den en 20MP-shooter för selfies.