POCO F1 kommer Àntligen att kunna strömma HD-videor pÄ Hotstar och Amazon Prime Video

POCO F1 kommer Àntligen att kunna strömma HD-videor pÄ Hotstar och Amazon Prime Video

”POCO F1 MIUI 10.3.4-uppdatering ger efterlĂ€ngtat Widevine L1-stöd, Game Turbo-lĂ€ge, 4K vid 60 fps videoinspelning och mer”

Xiaomis POCO F1 (recension) fÄr en ny stabil uppdatering som tar MIUI-versionen till 10.3.4. Den hÀr 515 MB-uppdateringen lÀgger Àntligen till efterlÀngtade Widevine L1-licenser för att strömma HD-videor pÄ appar som Hotstar och Amazon Prime Video. Det ger ocksÄ Game Turbo-lÀge som optimerar och fördelar CPU- och GPU-resurser för att förbÀttra spelet för att erbjuda konsekvent bildhastighet och grafik, sÀkerhetsuppdateringen i mars och mer. Den stabila uppdateringen kommer ungefÀr en mÄnad efter att företaget startade en betatestning av dessa funktioner.

Goda nyheter! Vi har börjat lansera en ny stabil uppdatering för alla vÄra # POCOF1 fans. Viktiga höjdpunkter i den hÀr uppdateringen:
– 4k inspelning vid 60FPS
-Spel Turbo-lÀge
-Widevine L1-stöd
-Senaste sÀkerhetsplÄstret
(1/2) pic.twitter.com/czEFiIA6JO

– C Manmohan (@cmanmohan) 4 april 2019

POCO F1 kritiserades till stor del för att inte inkludera Widevine L1-licensen vid lanseringen; dock lovade varumÀrket att arbeta med partners för att lansera funktionen. Genom att hÄlla ordet lade POCO först till stödet genom MIUI 9.2.25 betauppdatering redan i februari. Widevine L1-licensen tillÄter anvÀndare att titta pÄ HD-innehÄll frÄn streamingtjÀnster som Amazon Prime och Hotstar. POCOPHONE-chef Alvin Tse bekrÀftade dock att vissa strömmande plattformar inte Àr villiga att certifiera enheter som redan har startat, och detta kan vara anledningen till att HD-uppspelning fortfarande inte fungerar pÄ Netflix. Men varumÀrkets Indien-chef C Manmohan sa att företaget ocksÄ arbetar med att fÄ Netflix-stödet.

Game Turbo, som var under betatestning före dagens uppdatering, ger en popup-overlay-meny som erbjuder olika alternativ inklusive tydligt RAM-minne, spela in spel, ta skÀrmdumpar, vÀxla Wi-Fi och vÀxla mellan SIM-kort. Den innehÄller ocksÄ genvÀgar för appar som WhatsApp, Facebook och webblÀsare som öppnar ett flytande fönster sÄ att du snabbt kan svara pÄ aviseringar, allt medan du Àr i spelet. POCO F1 Game Turbo-alternativet kan aktiveras frÄn MIUI Security App. Andra funktioner inkluderar möjligheten att anvÀnda ansiktslÄsning för att lÄsa appar, 4K vid 60 fps videoinspelning stöds nu, som lovat, och ett nytt AI-lÀge i kameran.

POCO-F1-by-Xiaomi-review-10_thumb.jpg

Den senaste MIUI 10.3.4-uppdateringen till POCO F1 har redan börjat rulla ut, men eftersom de flesta OTA-uppdateringar Àr iscensatta kan det ta en dag eller tvÄ att nÄ alla.