POCO F1 sÀljer för sÄ lÄgt som 16 499 Rs pÄ Flipkarts POCO Days-försÀljning

POCO F1 sÀljer för sÄ lÄgt som 16 499 Rs pÄ Flipkarts POCO Days-försÀljning

“POCO F1 Ă€r den billigaste Snapdragon 845-drivna smarttelefonen pĂ„ marknaden och Ă€r nu tillgĂ€nglig till Ă€nnu mer överkomlig prispunkt”

POCO F1 (recension) har satt ett riktmĂ€rke för förhĂ„llandet mellan pris och specifikationer, vilket ger en smartphone flaggskeppsspecifikationer inklusive Snapdragon 845-processor, Qualcomms tidigare flaggskepps-chipset. Nu har POCO F1 gjorts Ă€nnu mer överkomligt med Flipkarts försĂ€ljning “POCO Days”, som löper till den 18 mars. Under försĂ€ljningen, medan ingen av varianterna av POCO F1 fĂ„r direkta prissĂ€nkningar, fĂ„r de utbyteserbjudanden och kortlĂ€nkade rabatter för att effektivt sĂ€nka priset till en löjlig punkt.

Som en del av utbyteserbjudandet kan POCO F1 utnyttjas sĂ„ lĂ„gt som 16 499 Rs – en prispunkt som vanligtvis Ă€r reserverad för de överkomliga telefonerna. Men för att fĂ„ det till ett sĂ„dant pris behöver du ett bankkort eller kreditkort frĂ„n den angivna banken och har ocksĂ„ en smartphone som kvalificerar sig för det maximala vĂ€xelvĂ€rdet. Flipkart erbjuder en omedelbar rabatt pĂ„ Rs 1500 om POCO F1 köps via ett ICICI-bankkort, medan det maximala vĂ€rdet pĂ„ valutarabatten gĂ„r upp till Rs 3000. Det finns ocksĂ„ en enhetlig prissĂ€nkning pĂ„ 1000 Rs pĂ„ alla POCO F1-varianter.

POCO-F1-by-Xiaomi-review-12_thumb.jpg

Enligt erbjudandet kan 6 GB + 64 GB-varianten av POCO F1-priset i Indien gÄ sÄ lÄgt som 16 499 Rs med maximalt utbytesvÀrde, medan 6 GB + 128 GB-varianten kommer att kosta 19 499 Rs. 8GB + 256GB-varianten kostar under tiden 23.499 Rs. POCO F1 lanserades förra Äret för kritikerros, och de flesta anvÀndare hyllar det för sitt oövertrÀffade erbjudande nÀr det gÀller priset. Förutom Snapdragon 845 SoC inkluderade nÄgra av dess headlining-funktioner 12MP + 5MP bakre kamerainstÀllning, vilket verkligen övertrÀffade de flesta förvÀntningar nÀr det gÀller resultat.

Andra specifikationer inkluderade en 20MP framÄtvÀnd kamera och en infraröd sensor, placerad i hacket pÄ 6,18-tums, full HD + LCD-skÀrm. POCO F1 körs ocksÄ pÄ Android 9.0 Pie med MIUI 10 pÄ toppen och har fÄtt OTA-uppdateringar som har aktiverat funktioner som saknas sedan lanseringen. Det har dock fortfarande hoppats över Widevine L1-certifieringen som möjliggör streaming av innehÄll i högupplöst och högre, och till och med 4K-videoinspelning vid 60 fps.