POCO F1s senaste uppdatering ger säkerhetsuppdatering i maj, anpassningar av låsskärmen och mer

POCO F1s senaste uppdatering ger säkerhetsuppdatering i maj, anpassningar av låsskärmen och mer

“Den nya POCO F1-uppdateringsstorleken √§r 390 MB och den rullas ut √∂ver luften”

För några dagar sedan avslöjade Xiaomi listan över sina smartphones som kommer att få Android Q-uppdateringen. Strax därefter meddelade Alvin Tse, chef för POCO Global, att POCO F1 (recension) också kommer att få Android Q-uppdateringen. Under tiden har företaget släppt en ny uppdatering för F1, som ger säkerhetsuppdateringen i maj samt några nya funktioner till smarttelefonen.

Hej POCO-fans, vi har b√∂rjat lansera den nya stabila uppdateringen i juni f√∂r # POCOF1. Den har s√§kerhetsuppdateringen, anpassningar av l√•ssk√§rmen och m√•nga fler. Kolla in de coola nya funktionerna i uppdateringenūüôā

PS: Observera att lanseringen sker i satser. pic.twitter.com/lj40d08rhj

– C Manmohan (@cmanmohan) 18 juni 2019

POCO F1: s nya firmware-nummer är MIUI V10.3.5.0 PEJIMIXM och uppgraderingsstorleken är cirka 390 MB. Förutom säkerhetsuppdateringen i maj introducerar den nya programuppdateringen en ny anpassningsbar låsskärmsklocka. Det kan nås genom att gå till Inställningar> Låsskärm och lösenord> Avancerade inställningar. Speciellt fungerar den nya låsskärmsklockan inte med tredjeparts teman. Uppdateringen optimerar också sorteringsprinciper för Wi-Fi-nätverk och löser problemet med dubbla appar som försvinner efter en omstart.

Den nya uppdateringen för POCO F1 rullas ut över luften. Du kan kontrollera om den är tillgänglig för din telefon genom att gå till Inställningar> Om telefonen> Sök efter uppdateringar. Den nya firmware släpps emellertid på ett stegvis sätt, så du kanske inte får det direkt.

[Previous Story]Google Pay: s Tez Shots-spel låter dig vinna skraplotter

[Next Story]Samsung Galaxy Note9 b√∂rjar ‘nattl√§ge’ via OTA-uppdatering