Pokémon Rumble Rush mobilspel lanserades för Android och iOS av Nintendo

Pokémon Rumble Rush mobilspel lanserades för Android och iOS av Nintendo

“Det nya PokĂ©mon-mobilspelet faller i Rumble-sortimentet, vilket Ă€r en förlĂ€ngning till huvudserien”

Nintendo har tyst lanserat ett nytt mobilspel frÄn Pokémon-serien, kallat Pokemon Rumble Rush, för bÄde Android och iOS. Varje gÄng ett nytt Pokémon-mobilspel lanseras Àr det vanligtvis en spÀnning av spÀnningen eftersom franchisen har ett stort fan som följer runt om i vÀrlden. Med lanseringen av Pokemon GO 2016 nÄdde hype för serien en rekordhög nivÄ, men det nya spelet Àr ett ganska tillskott eftersom det Àr en del av Rumble-serien, som Ànnu inte har fÄtt samma typ av popularitet som de viktigaste videospel-serien.

För de som inte kĂ€nner till Rumble-serien Ă€r titlarna i denna serie av Beat ’em up-spelgenren och den första titeln i serien slĂ€pptes tillbaka 2009. Kommer tillbaka till vĂ„r nya lansering följer Pokemon Rumble Rush samma sak genren och Ă€r ett gratis spel att spela pĂ„ bĂ„de Google Play och App Store. Spelet har utvecklats av Ambrella och som du kanske har gissat har det publicerats av The Pokemon Company.

pokemon_rumble_rush_story

Spelet handlar om att knacka pĂ„ skĂ€rmen upprepade gĂ„nger för att ta itu med dina fiender och flytta frĂ„n en ö till en annan för framsteg. NĂ€r du rensar ett visst steg fĂ„r du valuta i spelet som kallas ‘malm’. “Ibland kan du tjĂ€na belöningar genom att arbeta dig igenom Super Boss Rush. Du behöver mĂ„nga olika typer av starka PokĂ©mon för att vinna varje Super Boss Rush. AnvĂ€nd kraften i PokĂ©mon som du har samlat frĂ„n olika öar och hav för att besegra de kraftfulla Super Bosses.“

Om du gillar Pokémon-spel och var uttrÄkad av Pokémon GO kan det hÀr vara ett bra nytt alternativ för dig. LÄt oss veta om du gillade spelet eller inte och hÄll ögonen öppna för fler uppdateringar.

[Previous Story]ASUS ZenFone 6 med flip-kameror lÀcker i video

[Next Story]Samsung Galaxy Note10 fÀrgalternativ tippade i nya lÀckor