Polaroid Originals senaste kamera OneStep 2 har Bluetooth

Avatar for Amnah Fawad

OneStep 2 kom ut förra Äret och Polaroid Originals avslöjade bara Bluetooth-uppdateringen för den.

Upplagan med den hÀr uppdateringen kallas för nÀrvarande som OneStep +.
OneStep 2 visade sig vara en hit vad gÀller försÀljningen. Medge att de flesta av oss Àr en sucker för Polaroid-skott. En sak som Àr problematisk med Polaroid-kamerorna Àr deras oförmÄga att överföra bilderna. Polaroid Originals har löst det problemet.

Funktioner

VÀnta det Àr inte det! Polaroid Originals OneStep + kommer med nÄgra fler nya funktioner. HÀr Àr de korta detaljerna om var och en:

Bluetooth-kompatibilitet

OneStep + har Bluetooth-kompatibilitet. Med andra kameror gör WiFi överföring av foton ganska enkelt. Polaroidkameror Àr inte utrustade med WiFi. Detta innebÀr att den nya Bluetooth-funktionen gör det möjligt för anvÀndare att enkelt överföra foton till sina telefoner och andra enheter. Bluetooth-kompatibilitet gör inte bara fotoöverföringen mindre grind, men det gör det ocksÄ möjligt för dig att anvÀnda din telefon som kontroll för att stÀlla in Polaroid.
OneStep +
OneStep + iOS / Android-appen fungerar som en kanal mellan din telefon och Polaroid-kameran. Den hÀr appen har flera lÀgen som du kan anvÀnda för att göra justeringar som slutartid och blÀndare. Det bÀsta Àr att du kan ta gruppbilder genom att manuellt utlösa kameran med din telefon för att ta fotot, Àr det inte nÄgot?
OneStep +
Om du vill se bildramen pÄ din telefon innan du klickar pÄ bilden Àn vi hatar att bryta det till dig att du frÄgar för mycket!

Buller trigger mode

Företaget tar bilden och tar upplevelsen Ànnu lÀngre genom att introducera ljudsensorn för att automatiskt ta bilder. Ja, det Àr precis vad du tror att det Àr. NÀr volymen pÄ omgivningen nÄr en viss nivÄ (som du fÄr anpassa) tar kameran automatiskt fotot. Ljudet kÀnns igenom telefonen med vilken din kamera Àr Bluetooth-synkroniserad. Den hÀr coola funktionen lÄter perfekt för konserter, musikaler, teaterförestÀllningar och fester.

Nya linser

Dessutom har företaget ocksÄ introducerat tvÄ linser. Dessa linser kan antingen anvÀndas för ett standard- eller portrÀttlÀge. Du kan vÀxla mellan de tvÄ lÀgena manuellt genom en bild lÀngst upp pÄ kameran.

Större batteri

Polaroid har ocksĂ„ förbĂ€ttrat sitt batteri. Som företaget uttrycker det kan det “större batteriet” leva upp till 60 dagar utan laddning. Laddning underlĂ€ttas genom en microUSB som laddar den helt inom en och en halv timme.

Pris och slÀppdatum

OneStep + finns pÄ marknaden för cirka $ 160. Med tanke pÄ Bluetooth-kompatibilitet, tvÄ linser och ett större batteri Àr kameran inte för dyr.
Slutligen Àr kameran retrostil med ett precisionsstegsmotorslutarsystem.
Om du funderar pÄ att köpa en Polaroid-kamera, tÀnk pÄ den hÀr!