Portronics Power Wallet 10K multifunktionellt tillbehör med 10 000 mAh kraftbank lanserad, prissatt till Rs 2999

Portronics Power Wallet 10K multifunktionellt tillbehör med 10 000 mAh kraftbank lanserad, prissatt till Rs 2999

“Power Wallet 10K har en inbyggd 10.000 mAh powerbank, en laddkabel, en dagbok och utrymme för lagring av kontanter och kort”

Portronics har utökat sitt sortiment av mobiltillbehör med lanseringen av Power Wallet 10K. VarumÀrkets senaste produkt Àr ett mÄngsidigt erbjudande som har en inbyggd 10.000 mAh powerbank, en USB-laddningskabel, en dagbok och fyra kortplatser med anstÀndigt utrymme sÄ att du kan lagra kontanter, kreditkort och andra dokument.

Portronics Power Wallet 10K

Portronics Power Wallet 10K har en inbÀddad USB Type-A honkontakt, som kan anslutas till vilken typ av laddningskablar som helst, vare sig det Àr en blixt eller mikro-USB eller Type-C. Tillbehöret har plats för att hÄlla en Android- eller iOS-telefon upp till 6,5 tum i storlek. Det finns fyra LED-indikatorlampor pÄ enheten för att visa effektnivÄer. Förutom telefoner och surfplattor kan du ocksÄ anvÀnda Power Wallet för att ladda andra produkter som en digitalkamera, GPS-trackers, wearables och mer.

NÀr det gÀller de andra funktionerna fÄr Power Wallet 10K en 160-sidors dagbok sÄ att du kan ta snabba anteckningar nÀr du Àr pÄ sprÄng. Det finns en separat pennhÄllare mitt pÄ tillbehöret. Hela paketet Àr laddat i slitstarkt PU-lÀder. Enheten har ett separat fack som lÄter dig lagra saker som kontanter, kort, pass, ID-kort och mer.

Portronics Power Wallet 10K design

NÀr vi pratar om prissÀttningen har Portronics Power Wallet 10K prissat sig till Rs 2999. Tillbehöret Àr tillgÀngligt via bÄde e-handelsportalerna och i tegel och murbruk över hela landet.