Praktiskt med elefanten i rummet: En massiv telefon med ett batteri pÄ 18 000 mAh

Praktiskt med elefanten i rummet: En massiv telefon med ett batteri pÄ 18 000 mAh

Vi berÀttade för dig att Energizer Power Max P18K Pop skulle komma till Mobile World Congress i Är, och jag hittade den kolossala handenheten nÀr jag gick pÄ MWC. LÄt mig sÀga dig detta: det Àr bÄde otroligt ful och vackert pÄ samma gÄng. Det Àr den konstigaste telefonen jag nÄgonsin har rört vid, men det kommer definitivt att bli efterfrÄgan pÄ detta odjur. TÀnk pÄ det, Energizer P18K Pop Àr ett 18.000 mAh batteri som du bara behöver ladda kanske en gÄng i veckan, som ocksÄ fungerar som en smartphone med vad som egentligen Àr en ganska modern design. Vad tycker inte om det?

Storleken Ă€r en sak att oroa sig för. Denna ”tegelsten” Ă€r 18 mm tjock och den vĂ€ger ett ton jĂ€mfört med andra smartphones. För skalning mĂ€ter den nya Galaxy S10 bara 7,8 mm tjocklek. Det kommer inte att vara den bĂ€sta enheten att anvĂ€nda under lĂ„nga perioder, för det kommer inte att bli en bekvĂ€m upplevelse. Telefonen passar dock i de flesta byxfickor, om det Ă€r nĂ„got du var orolig för, men du skulle nog ha bĂ€ttre med dig i vĂ€skan.

BildkÀlla: Chris Smith, BGR

NÀr det gÀller telefondelen av Energizer P18K Pop tittar vi pÄ en helbildsdesign av skjutreglaget, med smÄ ramar. Det betyder att selfie-kameran, som rÄkar ha tvÄ linser, glider upp frÄn telefonens överdel varje gÄng du vill ta ett foto framÄt. Det Àr nÄgot vi har sett pÄ andra enheter pÄ hela skÀrmen. Avsluta fotoappen och kameran glider automatiskt tillbaka inuti den massiva kroppen.

BildkÀlla: Chris Smith, BGR

LCD-skÀrmen mÀter 6,2 tum, med Full HD-upplösning och bildförhÄllandet 18: 9. Hela saken drivs av en Mediatek MT P70-processor och 6 GB RAM. Vi tittar ocksÄ pÄ 128 GB lagringsutrymme, microSD-stöd, dual-SIM, 4G, Wi-Fi 802.11 ac och USB-C-anslutning med snabb laddningsstöd. Energizer sa dock att specifikationerna kan Àndras innan telefonen slÀpps.

BildkÀlla: Chris Smith, BGR

PĂ„ baksidan har vi en trippelkamera, vilket ocksĂ„ Ă€r normen för 2019-telefoner. Men roligt, den kameran har en kamerabump som andra telefoner med liknande bakre kamerainstĂ€llningar. Återigen Ă€r detta en 18 mm tjock telefon, sĂ„ företaget kunde sĂ€kert ha hittat ett sĂ€tt att stĂ€lla in kamerorna djupare inuti handenheten och eliminera stöten.

BildkÀlla: Chris Smith, BGR

NÀr det gÀller kamerakvalitet Àr den enorma Energizer-telefonen ingen Galaxy S10, men den har 16-megapixelsensor och en 2-megapixelsensor pÄ framsidan, samt 12-megapixel-, 5-megapixel- och 2-megapixelsensorer pÄ tillbaka.

BildkÀlla: Chris Smith, BGR

PÄ tal om internt utrymme slog telefonen ocksÄ 3,5 mm-headsetuttaget, vilket Àr ett konstigt beslut för en telefon som tydligt riktar sig till köpare som kanske inte vill ladda en telefon dagligen. Samma köpare skulle förmodligen vilja anvÀnda de billigaste och mest effektiva hörlurarna.

BildkÀlla: Chris Smith, BGR

Vi mÄste vÀnta pÄ tillgÀnglighet och prisinformation eftersom Avenir slutför partnerskap, men Energizer-katalogen antyder att telefonen kan lanseras i juni.

BildkÀlla: Chris Smith, BGR