Prenumeranter kan spara upp till $ 25 per månad med Apple One-tjänstpaket

Prenumeranter kan spara upp till $ 25 per månad med Apple One-tjänstpaket
I korthet: Apple Watch Series 6 och 8: e generationens iPad kan ha stulit showen vid tisdagens “Time Flies” -presentation, men Apple tog en stund f√∂r att bekr√§fta att de l√§nge ryktade Apple One-prenumerationspaketen kommer. Det presenterade ocks√• Fitness + en ny tr√§ningstj√§nst och app.

√Ąven om Apple One √§r n√•got annorlunda √§n vad som ryktes, √§r det samma koncept i sin k√§rna. Programmet kommer att best√• av tre prenumerationspaket och prisniv√•er.

Ingångsnivåpaketet, som heter Individual, har Apple Music, Apple TV +, Apple Arcade och 50 GB iCloud-lagring för cirka $ 15 per månad. Familjeplanen är samma tjänster, men stöter iCloud-lagring upp till 200 GB och kostar $ 20 per månad. Premier-nivån är $ 30 per månad. Det ökar iCloud till 2 TB och kastar in Apple News + och Apples senaste prenumerationstjänst Fitness +. Det och familjepaketet kan delas med upp till sex familjemedlemmar.

“Apple One omfattar en 30-dagars gratis provperiod f√∂r alla tj√§nster som kunder inte redan har. Med Apple One f√•r kunderna bara en faktura varje m√•nad och de kan enkelt √§ndra eller avbryta sin Apple One-plan n√§r som helst. Med Familj- och Premier-planerna kan upp till sex familjemedlemmar f√• tillg√•ng till alla inkluderade tj√§nster med sina egna personliga konton och preferenser. “

Apple meddelade just Fitness + som en ny tjänst som hjälper användare att träna. Den innehåller veckovideor med olika träningspass, inklusive cykling, löpband, rodd, HIIT, styrka, yoga, dans, kärna och uppmärksam nedkylning, ledd av professionella tränare. Fitness + -appen integreras också med Apple Watch. Så när användare följer videorna visas spårningsinformation som ett överlägg på skärmen. Användare behöver inte titta ner på klockan för att kontrollera deras hjärtfrekvens eller andra mätvärden. Den här tjänsten kostar 10 USD per månad men ingår i Apple One Premier-paketet på 30 USD.

Nuvarande prenumeranter på alla tjänster som erbjuds i något av Apple One-paketen kommer automatiskt att registreras i lämpligt nivå till rabatterat pris. Andra som har en eller flera prenumerationer kommer att riktas till en nivå som de kan hitta fördelaktiga för deras behov.

När det gäller hur mycket användare kan spara säger Apple att den individuella planen är en rabatt på 6 USD per månad jämfört med att betala separat. Familjenivån kan spara användare $ 8 per månad. Premier-paketet kostar 25 $ per månad mindre. Apple hade inte en exakt tid när Apple One skulle gå live, och sa bara att det skulle komma någon gång i höst.