Presidentalarm orsakar ilska hos mÄnga!

CoronalLime Tweet

Onsdag 14:18 EST surrade och pipade hela USA med ett popup-meddelande (varningsmeddelande) pÄ sina telefoner. Ja, vi pratar om det nyligen meddelade presidentalarmet som har tagit internet med storm.

Denna varningsövning som genomfördes pÄ onsdagen slog idealt 225 miljarder mobiltelefoner med en irriterande pip och vibration.

MĂ€nniskor över hela Twitter och andra forum talar om testet som utförs av “National Wireless Emergency Alert System”. Detta system Ă€r utformat för att generera varningar vid naturkatastrofer. terroristattack eller en obehaglig incident. Systemet gör genast ett meddelande som skickas ut till alla samtidigt. Denna varningsövning som genomfördes pĂ„ onsdagen slog 225 miljoner mobiltelefoner med en irriterande pip och vibration. Det tog cirka 30 minuter för varningen att nĂ„ nĂ€stan alla smartphones.

Larmet har en ton och vibrationer precis som vÀdervarningar. Den enda skillnaden Àr att du inte kan vÀlja bort presidentvarningarna precis som i AMBER eller vÀdervarningar. KÀllor berÀttar att FEMA skulle vara i kontakt med mobilnÀtsföretagen för att samla in feedback om borrningen nÀr de Àr klara med det. Dessutom har detta varningssystem inget att göra med mÀnniskors integritet.

Federal Emergency Management Agency Àr en aktiv enhet bakom detta varningssystem. SÄ om du tror att detta varningsmeddelande kommer direkt frÄn det vita huset eller trumf sjÀlv, sÄ har du fel. Alla ansvariga frÄn presidentens team skulle informera FEMA om nyheterna att de mÄste sprida och först dÄ skulle FEMA generera en anmÀlan / varning med National Wireless Emergency System.

Till mĂ„nga besvikelser finns det inget sĂ€tt att stĂ€nga av dessa meddelanden pĂ„ dina smartphones. Du mĂ„ste alltid och för alltid hantera dessa varningar. Den hĂ€r saken passade inte bra för mĂ„nga eftersom mĂ€nniskor tog sociala medier för att prata och klaga pĂ„ dessa “pĂ„lagda” varningar. Raseriet har redan lett till flera stĂ€mningar mot dessa varningar. MĂ„nga tror att det inte gĂ„r att vĂ€lja bort detta meddelande bryter mot amerikansk lag.

Vi hoppas att denna upprördhet lugnar sig snart!