PressReader anvÀnder nyheter för att ansluta mÀnniskor

PressReader anvÀnder nyheter för att ansluta mÀnniskor

Genom teknikens fantastiska kraft övervÀldigas vÄrt samhÀlle med nyheter varje sekund, som kommer frÄn hela vÀrlden. Allt detta förÀndrar paradigmet i nyhetsmedieindustrin, eftersom lÀsarna har fler kÀllor och mer makt över trenderna i branschen.

För att anpassa oss till dessa trender har vi bevittnat gryningen av flera nyhetsmedieplattformar, och PressReader Ă€r ett utmĂ€rkt exempel pĂ„ det – en plattform som erbjuder sina lĂ€sare tillgĂ„ng till tidningar frĂ„n mer Ă€n 120 lĂ€nder runt om i vĂ€rlden, pĂ„ ett mycket innovativt sĂ€tt.

PressReader Àr ett allt-du-kan-lÀsa digital tidning och tidningstjÀnst som erbjuder obegrÀnsad tillgÄng till tusentals titlar frÄn hela vÀrlden och till och med möjlighet att ladda ner publikationer. Dess lönsamma och spelförÀndrande modell bestÄr av företag runt om i vÀrlden (som hotell, flygbolag, kryssningsrederier, restauranger, bibliotek och mer) som sponsrar tillgÄngen till dessa publikationer till sina kunder.

PressReader samarbetar med stora företag som Uber, Qantas, Silversea, ARIA och Accor Hotels, och hjÀlper utgivare att förbÀttra och driva sina digitala strategier, vilket hjÀlper dem att nÄ publik som de annars inte skulle fÄ tillgÄng till. Detta partnerskap mellan stora företag och förlÀggare garanterar innehÄll av hög kvalitet.

LÀsare har i sin slutning i PressReader den perfekta kÀllan för nyheter och anslutit sig till ett nÀtverk som erbjuder mer Àn 5 000 tidningar och tidskrifter frÄn hela vÀrlden. Alla anvÀndare har fri och obegrÀnsad tillgÄng till ett nyhetsflöde fyllt med topphistorier, medan anvÀndare ocksÄ har möjlighet att fÄ full tillgÄng genom att gÄ till en premiumprenumeration.

Det finns flera sĂ€tt för PressReader-anvĂ€ndare att fĂ„ full Ă„tkomst. Det första Ă€r att vĂ€lja prenumerationsmodellen som för 29,99 dollar per mĂ„nad (ungefĂ€r $ 1 per dag) erbjuder en absolut obegrĂ€nsad tillgĂ„ng. Att betala för en enda frĂ„ga Ă€r ocksĂ„ möjligt, liksom den redan nĂ€mnda sponsrade Ă„tkomsten, som erbjuds av företag. Förlag kan ocksĂ„ fĂ„ sin PressReader’s white label-lösning för att leverera sina produkter pĂ„ sina egna villkor.

PressReader har en app för iOS och Android samt online HTML5-plattformen.