Priserna pÄ Google Pixel 3a, Pixel 3a XL lÀckte ut igen

Google Pixel 3a and 3a XL

“Kanadensiska priser för Google Pixel 3a och Pixel 3a XL kan vara cirka 649 CAD respektive 799 CAD”

Precis som deras Àldre syskon Àr Google Pixel 3a och Pixel 3a XL över nyheterna varannan dag och avslöjar i stort sett allt som finns att veta. Senaste för att gÄ med Àr en lÀcka som beskriver den kanadensiska prissÀttningen av telefonerna. Enligt en Reddit anvÀndare, Pixel 3a (Sargo) kommer att kosta CAD 649 (~ $ 490) medan den större Pixel 3a XL (Bonito) Àr prissatt till CAD 799 (~ $ 600) för 64 GB lagringsvariant, vilket bekrÀftar med en tidigare rapport. Eftersom det Àr en operatörsprissÀttning kan den faktiska kostnaden för telefonerna direkt frÄn Google variera lite.

Google Pixel 3a och 3a XL

De kommande mellantelefonerna listades nyligen pÄ Google Play och avslöjade viktiga specifikationer. Enligt listan förvÀntas Pixel 3a XL ha en 6-tums skÀrm med en upplösning pÄ 1 080 x 2 160 pixlar och 400 pps pixeldensitet, medan Pixel 3a har en mindre 5,6-tums skÀrm. BÄda telefonerna sÀgs packa 4 GB RAM och har 64 GB lagringsutrymme ombord. Ryktarna Àr ryktade för att drivas av Qualcomms mellanklass Snapdragon 670/710-chipset.

Google Pixel 3a och Pixel 3a XL kommer sannolikt ocksĂ„ att behĂ„lla den liknande 12MP-kamerainstĂ€llningen som finns i den ursprungliga Pixel 3-serien med funktioner som mörkerseende och HDR + redovisas. Även om rapporter tyder pĂ„ att telefonerna kommer att köras pĂ„ Android 9.0 Pie, finns det en möjlighet att Google kan starta dessa med Android Q direkt ur lĂ„dan. Fodralet gör av Pixel 3a och Pixel 3a XL avslöjar en liknande design som de lĂ€ckta gör, vilket förvĂ€ntas. Den största skillnaden nĂ€r det gĂ€ller design Ă€r de lite tjocka ramarna och kommer att ha en enda frontkamera. Intressant nog kommer telefonerna att inkludera det gamla gamla 3,5 mm ljuduttaget.

pixel 3a 3a xl-fodral presenterat

Det finns en chans att Google kan introducera dessa flaggskepp under de kommande veckorna, men vi har Ànnu inte ett specifikt datum. Separat arbetar företaget ocksÄ med Pixel 4 och Pixel 4 XL som sannolikt kommer att lanseras senare i Är i oktober. HÄll dig uppdaterad för ytterligare uppdateringar.