Priserna pÄ Xiaomi Mi 9 och Mi 9 Explorer Edition pÄstÄs ha lÀckt ut dagar före lanseringen

Priserna pÄ Xiaomi Mi 9 och Mi 9 Explorer Edition pÄstÄs ha lÀckt ut dagar före lanseringen

“Xiaomi Mi 9-priset kommer att vara 3499 RMB enligt ett Weibo-inlĂ€gg, vilket Ă€r betydligt högre Ă€n vad Mi 8 prissattes till”

Xiaomi Mi 9 Ă€r nĂ€stan hĂ€r, med lanseringen planerad till 20 februari i Kina och en troligen utstĂ€llning vid Mobile World Congress (MWC) 2019. Vi har nu sett och kĂ€nt nĂ€stan allt att göra med det kommande Xiaomi-flaggskeppet, inklusive hur det ser ut, vad driver det och till och med vilken typ av fotografier som den pĂ„stĂ„dda 48 megapixel primĂ€ra bakre kameran kan ta. Om allt som var kvar för dig att rĂ€kna ut – och Xiaomi att avslöja – vid lanseringen var dess pris, dĂ„ har vi uppenbarligen det ocksĂ„ nu.

(2/2) pic.twitter.com/nZHdv4JPEA

– I_Leak_VN (@I_Leak_VN) 15 februari 2019

En teaseraffisch för Xiaomi Mi 9 med Alita: Battle Angel har till synes avslöjat de möjliga priserna för bÄde Mi 9 och dess soppade Explorer Edition-variant. Enligt teasern kommer Xiaomi Mi 9 att prissÀttas till 3 499 RMB (cirka 37 000 Rs). Detta kommer att vara standardupplagets flaggskepp, som Àr instÀllt pÄ att fÄ en standard bakpanel (eventuellt med gradientfÀrgbehandling) och en tre-kamerainstÀllning rubrikerad av Sony-sensorn pÄ 48 megapixlar. Explorer-utgÄvan av Mi 9 fÄr under tiden en större uppgradering Àn sin föregÄngare, som bara var en kosmetisk uppgradering jÀmfört med Mi 8.

Mi 9 hakmÄtt

Tillsammans med den genomskinliga bakpanelen förvÀntas Mi 9 Explorer Edition ocksÄ innehÄlla en fjÀrde kameramodul, som kan vara en ultra vidvinkel kameraenhet. Dessutom antyder förekomsten av röda accenter att det kan fokusera pÄ spel och entusiasten i allmÀnhet och innehÄlla upp till 12 GB RAM. Med den extra prestandan föreslÄr teasern att Mi 9 Explorer Edition kan prissÀttas till 5,999 RMB (ungefÀr 63 000 Rs). Om dessa priser visar sig vara sanna kommer de att bli betydligt högre Àn vad Xiaomi har prissatt sina tidigare flaggskepp till.

Xiaomi Mi 9 har en mer konventionell strategi för smarttelefondesign, med ett vattendroppskĂ€r med den framĂ„tvĂ€nda kameran. En separat teaser-affisch som delas pĂ„ Weibo kan skryta med Xiaomis “vackra haka” pĂ„ Mi 9, som Ă€r 3,6 mm, Ă€r relativt tunnare Ă€n mĂ„nga av sina konkurrenter. Även om det verkar vara en extra poĂ€ng för Xiaomi, kan prisfaktorn vara lite oroande. Detta Ă€r emellertid bara ett rykte frĂ„n och med nu, det sista ordet som kommer att avslöjas om fyra dagar.