Prisuppgifter för Samsung Galaxy Note10 tippade

Prisuppgifter för Samsung Galaxy Note10 tippade

“Samsung Galaxy Note10 förvĂ€ntas levereras med upp till 12 GB RAM, 45 W snabb laddningsstöd och har inga fysiska knappar”

Samsung Galaxy Note10 har varit i rampljuset de senaste veckorna med konsekventa lĂ€ckor och rykten. Nyligen sĂ„gs tvĂ„ varianter med modellnummer SM-N976V, SM-N976B pĂ„ Geekbench, vilket avslöjade att telefonen kunde packa upp till 12 GB RAM och drivas av Snapdragon 855 och Exynos 9825 SoC, beroende pĂ„ region. Nu, i den senaste utvecklingen, enligt den ryska webbplatsen ‘Hi-Tech Mail ‘, Galaxy Note10 sĂ€gs vara prissatt runt 1100-1 200 dollar (cirka 76 300 Rs till 83 200 Rs). Rapporten specificerar emellertid inte om det Ă€r för toppmodellen 5G eller standardvarianten.

Dessutom tyder rykten om att Samsung i hemlighet kan arbeta med Galaxy Note 10e, en off-shot-variant av standardnoten med nÄgra hÄrdvarukompromisser, i liknande linjer i Galaxy S10e. SÄ det Àr möjligt att Galaxy Note10e kan prissÀttas billigare. Men dÄ Àr allt spekulation just nu, och eftersom lanseringen inte beror förrÀn i augusti kan det ta en drastisk vÀndning. SÄ vi föreslÄr att du tar detta med en nypa salt.

Under-display kamerateknik tar lÄng tid att mogna.
Under andra halvÄret i Är kommer den styva Super AMOLED att vara pÄ historiens scen, med en storlek pÄ 3 x mm, och kommer att fortsÀtta att krympa detta antal till 1 mm under de kommande 1-2 Ären.

– Isuniversum (@UniverseIce) 4 juni 2019

Separat hÀvdade noterade tipster Ice Universe pÄ Twitter att den hÄlhÄlsdesign, som Samsung introducerade med Galaxy S10-serien, kunde krympas ytterligare för att göra den Ànnu mer diskret, vilket bekrÀftar Hi-Tech Mail Rapportera. SÄ det Àr troligt att vi kan se en mindre stanshÄlsdesign pÄ Galaxy Note10 senare i Är. Slutligen antyder rapporter ocksÄ att Samsung Àntligen kan dike 3,5 mm ljuduttaget till förmÄn för ett batteri med större kapacitet och Galaxy Note10 kanske inte har nÄgra fysiska hÄrdvaruknappar.