PUBG förÀndrar hur du kan anvÀnda Battle Points i spelet

PUBG förÀndrar hur du kan anvÀnda Battle Points i spelet

“Snart kommer du att kunna köpa mĂ„nga fler saker med dina Battle Points Ă€n godsaker med begrĂ€nsad upplaga.”

Playerunknowns Battlegrounds har raked in popularitetsbetyg med stora marginaler, till en punkt dÀr Tencent nu snart skulle vara försiktig med att nÄ en stagnations- eller mÀttnadspunkt. I ett försök att undvika det har utvecklarna stÀndigt introducerat nya funktioner och tweaks till hur spelet spelas, och enligt en ny rapport frÄn BGR India Àr en av sÄdana nya funktioner revisionen av hur Battle Points anvÀnds i spelet.

Battle Points Àr PUBG: s valuta i spelet som anvÀnds för specifika artiklar. AnvÀndningen av BP har emellertid varit ganska begrÀnsad hittills, och dessa tokens kunde endast anvÀndas för specifika lÄdaköp eller andra, sÀllsynta, begrÀnsade upplagor. Men i ett försök att behÄlla intresset för spelet för lÄngsiktiga spelare kommer PUBG enligt uppgift snart att tillÄta spelare att köpa mer vanliga objekt med BP i spelet. Dessa poster kommer till synes att innehÄlla de flesta vanliga artiklarna, men prissÀttningen kommer att spridas ut för att sÀkerstÀlla ett rÀttvist system för att anvÀnda dessa valutor. Till exempel kostar grundlÀggande kostymer i spelet ganska mindre, medan anpassningar av stora efterfrÄgan nÀstan Àr sÀkra pÄ att kosta mycket.

Pubg Gaming TEst

Revisionen kommer pÄ baksidan av inkrementella uppgraderingar till spelet, liksom sÀsongsbetonade speciella evenemang, gjorda i samband med stora popkulturfilmreleaser. Till exempel firade PUBG slÀppet av Avengers: Endgame med speciella superhjÀltar och Thanos crossover för att tjÀna pengar pÄ hype, medan mer nyligen slÀppte spelet en specialutgÄva crossover med Godzilla ocksÄ. Dessa initiativ antas möjligen i ett försök att fÄ Ànnu fler spelare ombord, sÀrskilt de som har avstÄtt frÄn att spela spelet Ànnu.

Bland all uppmÀrksamhet har PUBG ocksÄ fÄtt stora flak för sin beroendeframkallande natur, med sÀrskild tonvikt pÄ sin smartphoneversion, PUBG Mobile. Det misslyckades vidare med att tjÀna pengar pÄ sin plattform i Kina, varefter förlÀggaren Tencent justerade spelet och introducerade Game for Peace i landet. En fÀrsk rapport informerade vidare om att flytten har varit en succé, med att spelet totalt nÄtt över 400 miljoner nedladdningar pÄ enbart mobil och en intÀktsgenerering pÄ över 146 miljoner dollar i maj 2019. Med den senaste versionen av BP: erna hoppas PUBG att det fortsÀtter sin hÀpnadsvÀckande popularitet bland spelare.