PUBG Lite beta för PC startar i Indien den 4 juli

PUBG Lite

“Förutom Indien kommer spelet ocksĂ„ att finnas i Nepal, Afghanistan, Bhutan, Maldiverna, Pakistan och Sri Lanka”

Efter att ha pÄbörjat förhandsregistreringar förra mÄnaden har det populÀra Battle Royale-spelet PUBG meddelat att PUBG Lite-betaversionen kommer att finnas tillgÀnglig i Sydasien, inklusive Indien frÄn och med 4 juli. Spelet kommer ocksÄ med stöd för hindi sprÄkalternativ ocksÄ. Den lÀttare versionen Àr avsedd för avancerade datorer med begrÀnsad hÄrdvara. Förutom Indien kommer titeln ocksÄ att finnas i Nepal, Afghanistan, Bhutan, Maldiverna, Pakistan och Sri Lanka.

PUBG Lite

Dessutom fÄr förregistrerade anvÀndare en hÀndelsekod till brevlÄdan den 11 juli, och samma kan anvÀndas för att byta ut mot motsvarande föremÄl i spelet som Tiger skin mot M416-gevÀret och en Cheetah-skin för fallskÀrmen. Dessutom kommer PUBG ocksÄ att ge bort fler objekt vid milstolparna för anvÀndarregistrering. Vid 100K-registreringar fÄr anvÀndarna en svart halsduk, punkglasögon och blodiga stridsbyxor. Medan 200K kan man vinna en guld PUBG-halsduk, gul-svart randig lÄngÀrmad skjorta och röd sporttopp.

Brady Choi, VP och chef för PUBG Lite i PUBG Corporation i ett uttalande sa, ”Vi Ă€r mycket glada över att kunna presentera PUBG Lite till anvĂ€ndare över hela vĂ€rlden. Vi har mĂ„nga passionerade PUBG-spelare i Sydasien, sĂ„ det representerar ett viktigt fokusomrĂ„de för oss. NĂ€r vi fortsĂ€tter att expandera till nya territorier kommer vi att göra vĂ„rt bĂ€sta för att tillhandahĂ„lla en stabil och rolig tjĂ€nst genom att kommunicera nĂ€ra med vĂ„ra spelare. ”