PUBG Lite för avancerade datorer kommer snart till Indien

PUBG Lite för avancerade datorer kommer snart till Indien

“PUBG Lite riktar sig till spelare som inte har en avancerad dator men som Ă€ndĂ„ vill spela det kungliga spelet pĂ„ en blygsam PC-maskinvara”

Tidigare i Är i januari började PUBG Corp testa en lite version av det populÀra kampkungliga spelet som fungerar effektivt pÄ billiga datorer i Thailand. Sedan dess har spelet nu gjorts tillgÀngligt i 15 lÀnder över hela vÀrlden. Nu Àr företaget redo att lansera detsamma för spelare i Indien ocksÄ. PUBG Corp tog sitt Facebook hantera för att meddela att PUBG Lite kommer att lanseras i Indien snart, men det avstod frÄn att avslöja ett exakt lanseringsdatum just nu.

PUBG Lite Indien

PUBG Lite riktar sig till spelare som inte har en avancerad spelrigg, men ÀndÄ vill spela den pÄ en blygsam PC-maskinvara. Denna version av det populÀra spelet har ett minimikrav pÄ en dator med en 2,3 GHz Intel Core i3-processor och 4 GB RAM. Spelet krÀver Ätminstone Intel HD Graphics 4000, 4 GB diskutrymme och Windows 7, 8 eller 10 (64bit). NÀr det gÀller de rekommenderade PC-kraven behöver spelet en Intel Core i5-processor, 8 GB RAM, AMD Radeon HD7870 eller NVIDIA GeForce GTX 660-grafik, 4 GB diskutrymme och Windows 7, 8 eller 10 64 bitar.

Det Àr vÀrt att nÀmna att PUBG Lite kommer att vara gratis att spela. AnvÀndare kan ladda ner och installera spelfilerna med den officiella startprogrammet frÄn PUBG Corp.