PUBG Mobile Club Open 2019 tillkÀnnagavs med 2 miljoner dollar i priser

PUBG Mobile Club Open 2019 tillkÀnnagavs med 2 miljoner dollar i priser

“Registreringen för PUBG Mobile Club Open 2019 Ă€r nu öppen”

Veteran PUBG-spelare som har uppnĂ„tt en Platinum-rankning förra sĂ€songen kan nu registrera sig för PUBG Mobile Club Open 2019-mĂ€sterskap. Om du tycker att din klan Ă€r bĂ€st och vill testa dina fĂ€rdigheter, bör du antagligen registrera dig. Åh, och nĂ€mnde vi att det finns en prispott pĂ„ 2 miljoner dollar att vinna pĂ„. Om det inte har gjort dig upphetsad och redo att mullra, vet vi inte vad som kommer att göra.

PUBG Mobile Club Open 2019 Ă€r ett helĂ„rsevenemang med de första matcherna som börjar senare denna mĂ„nad. BĂ„de semi-pro och pro lag kommer att kunna tĂ€vla om prispotten pĂ„ 2 miljoner dollar. Detta Ă€r PUBG Mobils största prispott nĂ„gonsin. MĂ€sterskapet Ă€r uppdelat i tvĂ„ delar – Spring Split och Fall Split. Var och en av dessa delar kommer att ha sin egen prispott och en global finalmatch.

Den sista matchen för Spring Split kommer att hÄllas i juli, medan finalen för Fall Split Global kommer att hÄllas i december. Enligt Tencent, utvecklarna bakom PUBG Mobile, sÄg Star Challenge 2018-evenemanget över 230 miljoner onlinebesökare och cirka 5000 deltog i finalen som hölls i Dubai. Förra Äret vann RRQ Athena frÄn Thailand titeln och 600 000 dollar i prispengar.

För Club Open 2019 kan lag frÄn Sydostasien, Indien, Kina, Europa, Nordamerika, Sydamerika, Japan, Mellanöstern och Korea delta. En Wild Card-post kommer ocksÄ att inkluderas. Upp till 16 lag kommer att slÄss om prispengarna och spelen kommer att hÄllas inom de fyra kartorna och i TPP-lÀge. Tencent har beskrivit reglerna och kraven för registrering. För det första bör spelaren ha en Platinum-rankning frÄn förra sÀsongen och bör fÄ samtycke frÄn förÀldrarna om de Àr minderÄriga. För det andra kan ett lag ha upp till fem spelare, varav tre kommer frÄn regionen de representerar.

Om du och ditt team har vad som krÀvs kan du gÄ över till den officiella PUBG Mobile-webbplatsen och registrera dig för PUBG Mobile Club Open 2019. Registreringarna Àr öppna till den 18 mars, sÄ skynda dig.