PUBG Mobile sÀsong 6 med nya vapen, förbÀttringar slÀpps den 21 mars

PUBG Mobile sÀsong 6 med nya vapen, förbÀttringar slÀpps den 21 mars

“PUBG Mobile sĂ€song 6 ser inte att servrarna tas offline och anvĂ€ndare behöver bara hĂ„lla sin app uppdaterad för att fĂ„ sĂ€song 6 Royale Pass”

PUBG Mobile sÀsong 6 Àr redo att rullas ut till miljoner spelare, med det officiella lanseringsdatumet instÀllt till 21 mars. Den nya sÀsongen kommer tvÄ mÄnader efter att sÀsong 5 pÄbörjats och medför förÀndringar av vapen och fordon, tillsammans med allmÀn övergripande förbÀttring och en mÀngd andra funktioner i spelet. Mer Àn bara uppdateringen kommer entusiaster och fans av det populÀra Battle Royale-spelet att vara glada att veta att servrarna inte ska tas offline för att driva den nya sÀsongens uppdatering.

PUBG Mobile sÀsong 6 Royale Pass

Som en del av sÀsong 6 kommer den nya uppdateringen av spelet att ge royale-passet, med vilket spelare kan fÄ tillgÄng till den nya sÀsongen. Det nya vapnet som kommer till PUBG Mobile Àr G36C-gevÀret, som anvÀnder 5,56 mm ammunition. Detta gevÀr kommer att vara exklusivt för Vikendi-kartan (snö) och kommer efter lanseringen att ersÀtta det tidigare SCAR-L-gevÀret i Vikendi. G36C Àr kompatibel med lasersikter och tumgrepp, vilket ses i betauppdateringen.

Dessutom fĂ„r M762-gevĂ€ret ocksĂ„ nya skinn för de som vill liva upp spelet. Bland andra uppgraderingar fĂ„r Sanhok-kartan (regnskog) nu en ny form av transport i form av Tukshai – ett trehjuligt fordon som liknar Tuk Tuks som ofta ses i den sydasiatiska subkontinenten. Även om det kan vara ett vĂ€lkommet tillskott, kommer Tukshai att ersĂ€tta Jeep, minibuss och Dacia som tidigare fanns pĂ„ denna karta.

PUBG Mobile sÀsong 6 Tukshai

NÀr det gÀller andra uppgraderingar lÀggs dynamiskt vÀder till Erangel och Miramar, liknar hur funktionen rullades ut till skrivbordsversionen av spelet. Med dynamiskt vÀder ökar risken för plötsligt regn, dimma och mörka sprickor vid solnedgÄngen, vilket gör det totala spelet betydligt svÄrare. Det finns ocksÄ en övergripande förbÀttring av strukturen för poÀng, belöningar och prestationer, vilket pÄverkar vilken typ av belöningar du fÄr frÄn ett Elite Pass, ett rumskort och till och med de tvÄ kommande prenumerationsmodellerna i spelet.

Den senaste sĂ€songen av PUBG Mobile kommer nĂ€r utvecklarna Bluehole och distributörerna Tencent förbereder sig för att dela spelets första Ă„rsdag. Med den nya uppdateringen kommer det att finnas en hel massa “födelsedags” överraskningar, inklusive slumpmĂ€ssigt skapade födelsedagstĂ„rtor i spelet och födelsedagsfester pĂ„ Spawn Island, dĂ€r spelare kan samla lĂ„dor och öppna dem efter att en match Ă€r klar.