PUBG Mobile Zombie Mode: Nya vapen, klÀder, detaljerade fiender

PUBG Mobile Zombie Mode: Nya vapen, klÀder, detaljerade fiender

“Zombie-lĂ€get PUBG ‘Survive Till Dawn’ fĂ„r fem nya zombiedödande vapen, samt tre nya fiender och tre klĂ€der för spelare.”

Tencent Games och Blueholes samarbete med Capcoms Resident Evil 2 har framkallat ett spĂ€nnande spellĂ€ge i det globala Battle Royale-fenomenet PlayerUnknown’s Battlegrounds. Med enklare ord har PUBG ett nytt lĂ€ge i sin mobila plattform, kallad ‘Survive Till Dawn’. Uppgiften förblir densamma – döda medspelare och bli ensamĂ€gare av kycklingmiddag.

Det finns dock nĂ„gra försiktighetsĂ„tgĂ€rder – du Ă€r nu mitt i en zombie-ödemark inom PUBG Mobils Erangel-karta. Om det lĂ„ter ganska spĂ€nnande för dig har spelets överordnade gjort affĂ€ren Ă€nnu sötare genom att införa begrĂ€nsade upplagsvapen, klĂ€der och till och med ett nytt utbud av redan döda fiender som Ă€r ute efter att döda dig. Med det i sikte, hĂ€r tittar vi pĂ„ allt nytt som har kommit till PUBG Mobile, med det nya spellĂ€get ‘Survive Till Dawn’, oftast kallat zombielĂ€get.

Nya saker
Som du förvĂ€ntar dig Ă€r det förmodligen svĂ„rare att tackla zombier Ă€n att tackla bara dödliga. I det nya zombielĂ€get i PUBG Mobile finns totalt fem nya föremĂ„l som syftar till att döda alla zombies och hjĂ€lpa dig att överleva ett angrepp. Den första av dessa Ă€r zombiegranaten – ett sĂ€rskilt hĂ€mndfullt vapen som du kan kasta pĂ„ dina fiender och svĂ€rma dem med en plötslig spurt av zombier runt dem. Den andra Ă€r ett zombievaccin, tillgĂ€ngligt i förpackningar med en, fem, 15 och 70, som Ă€r avsedda att hjĂ€lpa dig att Ă„teruppliva frĂ„n en zombieattack.

PUBG mobil zombie minigun

Det tredje vapnet Ă€r ett av de mest spĂ€nnande av partiet – ett M134 mini hagelgevĂ€r som skjuter 7,62 mm ammunition, enligt uppgift dödligt för att döda zombier. Det gör cirka 46 skador i en omgĂ„ng, avfyrar upp till 20 omgĂ„ngar per sekund, tar 0,8 sekunder att börja skjuta och skjuter totalt 200 omgĂ„ngar per omladdning. Som ett resultat Ă€r det ett av de mest dödliga vapen som finns. Denna rostiga minigun kommer dock att fĂ„ spelarna att gĂ„ lĂ„ngsamma och tunga och den kan varken utrustas med utrymme för bĂ€ttre mĂ„l eller avfyras medan de Ă€r i en bil.

PUBG Mobile zombie flamethrower

Det fjÀrde vapnet Àr den klassiska flamhÀmtaren, med en rÀckvidd pÄ 10 meter, pÄfyllning av gasflaskor och ytterligare 4 sekunder förbrÀnningstid efter trÀff. Det orsakar kritisk skada pÄ bÄde spelare och zombier, vilket gör det till en extremt effektiv. Den sista i listan Àr en kompakt kniv som Àr dödlig för att slÄss pÄ nÀra hÄll. Det hanterar upp till 225 skador med en headshot och dubbelt sÄ mycket som zombies.

Nya fiender
Samarbetet har fört ett gÀng Resident Evils antagonister till PUBG Mobile. Headlining-agenten Àr av Tyrant, den klassiska ondskan frÄn skrÀckspelfranchisen som kan vara ganska svÄr att slÄ. Det Àr troligt att du hittar Tyrannen som lurar runt luftdroppar, och att besegra den garanterar praktiskt taget zombiedödande vapen. Den andra nya fienden Àr G (etapp 1), Ànnu en klassisk Resident Evil-karaktÀr, som Àr Ànnu svÄrare att besegra Àn Tyrant. I sin release-meddelande framhÀver PUBG chansen att vinna hagelgevÀret M134 om du kan besegra G. Slutligen inkluderar den tredje nya typen av fiender zombierna sjÀlva, som kommer att utgöra ett konstant angrepp för dig att tackla i spelet.

PUBG Mobile zombie G1

Nya klÀder
De tre nya klÀderna kommer frÄn Resident Evil-karaktÀrerna Leon, Ada och Claire, vilket ger dig en flashig makeover och alla vibbar som vanligtvis associeras med det klassiska FPS-spelet. De nya klÀderna Àr hÀr för att stanna i zombielÀget, sÄ se till att kolla in dem i spelet, snart.

PUBG Mobile zombie Ada

PUBG Mobile har introducerat Survive Till Dawn-lÀget i samarbete med Resident Evil 2 tidigare i veckan, och det Àr nu tillgÀngligt för alla spelare i viral battle royale showdown.