PUBG Mobile Zombie Survival-lÀget Àr nu live med version 0.11.0-uppdatering

PUBG Mobile Zombie Survival-lÀget Àr nu live med version 0.11.0-uppdatering

“Det nya lĂ€get heter Zombie: Survive till dawn och det kommer att stĂ€lla spelare mot zombies frĂ„n Resident Evil 2”

Ett av de mest efterlÀngtade lÀgena pÄ PUBG gÄr nu live för mobilanvÀndare. Efter att ha installerat den senaste PUBG Mobile 0.11.0-uppdateringen pÄ dina smartphones kan du prova det nya Zombie-lÀget som heter Zombie: Survive till Dawn. PÄ Android-enheter vÀger uppdateringen cirka 440 MB och rullar ut nÀr vi pratar. Om du inte har fÄtt uppdateringen Ànnu, oroa dig inte, det tar nÄgra timmar att nÄ alla enheter.

Zombie-lÀget Àr endast tillgÀngligt under en begrÀnsad tid och vi rekommenderar att du testar det medan du kan. LÀget fungerar pÄ Erangel-kartan, men introducerar nya vÀderelement och naturligtvis zombierna. Tack vare ett partnerskap med Capcoms Resident Evil 2-titel fÄr Zombie-lÀget monster och zombier frÄn spelet. Du mÄste döda dessa zombier för att komma till skatter och föremÄl. Allt detta, medan du har fiender som försöker döda dig ocksÄ.

SkÀrmdump_20190219-183311__01

Vi rekommenderar att du spelar det hÀr nya lÀget med en grupp, sÄvida du inte Àr sÀker pÄ att du kan tackla zombier och fiender helt sjÀlv. Cheferna Àr svÄrare att döda eftersom de kan ta mycket skada. Att spela med en grupp kan hjÀlpa dig att förbÀttra dina chanser att fÄ den kycklingmiddagen. Du fÄr ocksÄ lyssna pÄ Resident Evil 2-temat i huvudmenyn och under spelet.

Bortsett frÄn det nya Zombie: Survive till Dawn-lÀget introducerar uppdateringen ocksÄ ett nytt vÀder som heter Moonlight pÄ Vikendi-kartan. Uppdateringen lÀgger till flera nya hÀndelser som Pandemic Treasure och Anniversary Treasure. Det finns nya jubileumsemotéer, ramar och emotes tillagda, med flera föremÄl som kan sÀljas. Sanhok-kartan Àr nu tillgÀnglig som en snabb matchning i arkadlÀge. Det finns nÄgra Àndringar i husen som finns pÄ Vikendi-kartan. Tencent har ocksÄ lagt till nya spelarutrymmen dÀr all information om en spelare Àr tillgÀnglig. Slutligen har nÄgra buggar som problemet med terrÀngvisning pÄ budgettelefoner fixats. Tidigare resultat sparas nu i upp till en mÄnad.