PUBG Vikendi stuntÀvling tillkÀnnagiven; priserna inkluderar skrÀddarsydda PS4 Pro

pubg_vikendi_story

“Varje deltagare fĂ„r nĂ„gra speciella tillbehörsföremĂ„l i spelet och de tio bĂ€sta vinnarna fĂ„r anpassade PS4 Pro-konsoler.”

PUBG Àr en av de mest populÀra speltitlarna i över ett Är nu och Battle Royale-spelet som förtjÀnade passionerade fans över flera plattformar sedan lanseringen. För att fira lanseringen av Vikendi-kartan pÄ PS4 har PUBG Corp nu tillkÀnnagett en stuntÀvling för snökartan, som kan ge dig riktigt spÀnnande priser, inklusive en PUBG-tema anpassad PS4 Pro-konsol.

pubg_vikendi_storyFör att kunna delta i den hÀr tÀvlingen mÄste spelare hoppa in pÄ Vikendi-kartan och spela in eventuella stunt med PS4-styrarens delningsknapp och dela den pÄ YouTube eller Google Drive och dela deras PSN-ID med företaget. De tio bÀsta lyckliga vinnarna, vars stuntfilm kommer att vÀljas av företaget, kommer var och en att fÄ en anpassad PS4 Pro-konsol. Följande Àr nÄgra av reglerna för tÀvlingen.

Regler

Videor som skickas in mÄste skapas ursprungligen, anvÀndning av andra spelares videor Àr strÀngt förbjudet. Vinnarna av Custom PUBG PS4-proffsen kommer att kontaktas via informationen i inlÀmningsformulÀret. Om du inte kan nÄs inom 5 dagar efter att du har tillkÀnnagett vinnarna förbehÄller vi oss rÀtten att vÀlja en ersÀttare. Kontrollera dina skrÀppost och filtrerade e-postrutor sÄ att du inte missar ett e-postmeddelande frÄn oss. Endast videor som delas frÄn en Google Drive-lÀnk eller YouTube-lÀnk accepteras. Din video mÄste skickas med en tillgÀnglig lÀnk om företaget inte kan titta pÄ videon kommer ditt bidrag inte att rÀknas.

PUBG Fluffy Rabbit Suit - presenterad

Du hittar formulÀrlÀnken hÀr och lÀser resten av detaljerna för tÀvlingen pÄ företagets dedikerade sida för denna tÀvling. I synnerhet kommer varje kvalificerad deltagare som uppfyller kraven ocksÄ att fÄ solglasögon och Snow Beanie (Pink). LÄt oss veta i kommentarer om du skulle delta.

[Previous Story]Sony PlayStation Plus molnlagring ökade till 100 GB

[Next Story]Energizer förhandsgranskar tre av de 26 smarttelefonerna före lanseringen pÄ MWC 2019