Rapoo Optical Gaming Mouse V29 PRO med 8000 DPI-sensorer lanserades i Indien, prissatta till Rs 2999

Rapoo Optical Gaming Mouse V29 PRO med 8000 DPI-sensorer lanserades i Indien, prissatta till Rs 2999

“Rapoo Optical Gaming Mouse V29 PRO kommer med 360-graders RGB-ljusring, upp till 8000 DPI-sensor och en flĂ€tad kabel”

Rapoo har lagt till en ny Optical Gaming Mouse V29PRO till sin VPRO-portfölj för speltillbehör. Musen har en sensor som stöder kÀnslighet pÄ upp till 8000 DPI. Den har ocksÄ en maximal spÄrningshastighet pÄ 100 tum / s och en maximal acceleration pÄ 20 (G). NÀr det gÀller design har Rapoo Optical Gaming Mouse V29PRO en 36-graders RGB-ljusring och har ett APM-belysningslÀge som Äterspeglar anvÀndarnas handlingar per minut med ett ljusshow. V29 PRO kan köpas frÄn butiker och e-handelswebbplatser till 2999 Rs.

Den senaste spelmusen, V29 PRO frĂ„n denna tillverkare, pĂ„stĂ„s vara utformad för spelarna att kĂ€nna grusen i sina hĂ€nder. Mukesh Chaudhary, Country Head – Rapoo Technology, Indien, SAARC & ME, sa, ”Rapoo V29 PRO Ă€r den perfekta matchningen för alla spelbehov, oavsett om det Ă€r skarpa markörrörelser eller hastighet sĂ„ matchar vi det enskilda spelet. Musen Ă€r utformad sĂ„ att spelarna kĂ€nner uthĂ„lligheten i sina hĂ€nder. ”
Rapoo1Dess vÀnster- och högerknappar klassas upp till 20 miljoner klick, de mellersta och DPI-knapparna klassas för upp till 3 miljoner klick och sidoknappen klassas för upp till 1 miljon klick. Den kan anvÀndas i system som Windows XP / Vista / 7/8 och vÀger 102 gram. Den kommer i en symmetrisk design med stora skridskor för att förbÀttra glidningen och designen pÄstÄs erbjuda mjukare rörelser pÄ ytorna. V29 PRO levereras med en flexibel, flÀtad kabel som pÄstÄs vara ganska hÄllbar.

V29 Pro har sju anpassningsbara inbyggda DPI-instÀllningar, som kan stÀllas in till spelarnas individuella preferenser. Det inbyggda minnet gör det möjligt för anvÀndare att anpassa belysning och effekter och spara upp till tre profiler för on-the-go-spel.