Rapoo VPRO VM300 Bluetooth svettbest√§ndiga ‘gaming’ h√∂rlurar lanserades: pris, specifikationer

Rapoo VPRO VM300 Bluetooth svettbeständiga 'gaming' hörlurar lanserades: pris, specifikationer

“De nya Rapoo-h√∂rlurarna har dubbla batteridesigner och inbyggda kontroller med mikrofonsupport ocks√•”

Rapoo har meddelat ett par nya tr√•dl√∂sa “spel” -h√∂rlurar i Indien. Dubbad som VPRO VM300, h√∂rlurarna √§r fr√§mst riktade till spelare och kommer med Bluetooth-parning. Kl√§derna s√§gs erbjuda “episk” ljudprestanda och “legendarisk” Rapoo Vpro h√•llbarhet. Paret √§r ocks√• tippat f√∂r att komma med ergonomisk design och IP44 vattent√§t och svettfast betyg. H√∂rlurarna √§r buntade med avtagbar √∂rh√§ngare i olika storlekar f√∂r att ge en bekv√§m passform.

VPro VM300 Gaming-headset 2

När det gäller specifikationerna, packar de nya Rapoo-hörlurarna aptX-teknik, som företaget hävdar erbjuder en uppslukande spelupplevelse Рemulerar bioliknande ljud under spelet. Den har en dubbel batteridesign med dubbla ett 60mAh-cellpar som är klassade att hålla i upp till 7 timmar tillsammans med 240 timmars standbytid. Hörlurarna har också inbyggda kontroller med mikrofon för handsfree-kontroll för att justera volymen, ta / avvisa telefonsamtal och pausa / spela upp musik. Den inbyggda Bluetooth v4.1 bör erbjuda en oavbruten upplevelse med en ljudkälla på upp till 10 meters avstånd. Slutligen mäter hörlurarna 18,8 x 9,7 x 4,1 cm och väger 18,1 gram.

Rapoo VPRO VM300 hörlurar har prissatts i Indien till Rs 2999. Ljudtillbehöret finns i svart färg och intresserade köpare kan köpa produkten från utvalda butiker och e-handelsplattformar Amazon.in och Flipkart från och med torsdagen.

[Previous Story]Amazon Echo Show får Hungama Music-videotjänster

[Next Story]F&D R3 bärbar högtalare med 5 timmars batteritid lanserad i Indien till en pris av 4999 Rs