Rapporten föreslÄr att iPhone 12 kommer att levereras i en fantastisk ny fÀrg

Rapporten föreslÄr att iPhone 12 kommer att levereras i en fantastisk ny fÀrg

Apples iPhone 12 kommer att levereras i ett mörkblÄtt fÀrgalternativ, enligt en ny rapport.
Rykten om en MarinblÄ iPhone 12 har svÀvt i flera mÄnader, och den hÀr rapporten ger brÀnsle till elden att Apple kommer att lÀgga till en ny fÀrgvÀg till iPhone-serien 2020.
Rapporten bekrÀftar ocksÄ att varje iPhone 12-modell kommer att ha Face ID och stödja 5G.


PĂ„ grund av den nya koronaviruspandemin kommer Apple att bryta med traditionen och missa den vanliga lanseringen i slutet av september för sina nya iPhone-modeller. Apples finansdirektör Luca Maestri bekrĂ€ftade under ett intĂ€ktssamtal för en mĂ„nad sedan att nĂ€sta iPhone skulle ”finnas tillgĂ€nglig nĂ„gra veckor senare” Ă€n vi har vant oss vid, vilket antyder att mitten av oktober kommer att vara det tidigaste vi kan förvĂ€nta oss att fĂ„ tag pĂ„ iPhone 12. Men nĂ€r nĂ€sta iPhone kommer, förvĂ€ntar vi oss nĂ„gra betydande förĂ€ndringar, frĂ„n nya formfaktorer och funktioner till nya fĂ€rger som Apple aldrig har anvĂ€nt förut.

Enligt en rapport frĂ„n Digitimes, Apple kommer att sĂ€lja den första “mörkblĂ„” iPhone-modellen i höst och lĂ€gga till regnbĂ„gens fĂ€rger som har dykt upp pĂ„ företagets flaggskeppsprodukt under Ă„ren. Rapporten noterar ocksĂ„ att iPhone 12 kommer att ha ett antal uppgraderingar, “inklusive kameramoduler, skĂ€rmar och kommunikationsmoduler.”

Det hÀr Àr inte första gÄngen som en mörkblÄ iPhone 12 antyds. Tillbaka i januari, XDA-utvecklare författaren Max Weinbach sa att han förvÀntade sig att en MarinblÄ iPhone 12 skulle ersÀtta Midnight Green iPhone 11 Pro. Weinbach har varit en pÄlitlig Apple-lÀckare under ganska lÄng tid, och han förutspÄdde ocksÄ ankomsten av en ljusgrön iPhone XR innan den tillkÀnnagavs. Med andra ord, bli inte förvÄnad över att se en mörkblÄ iPhone i oktober.

Förutom att förstĂ€rka rykten om en mörkblĂ„ iPhone, har Digitimes Rapporten hĂ€vdar ocksĂ„ att Apple kommer att skicka mellan 63-68 miljoner iPhone 12-enheter i höst. Det skulle vara en minskning med 5 miljoner enheter jĂ€mfört med antalet iPhone 11-enheter som Apple levererade förra Ă„ret. Naturligtvis med en försenad lansering – vilken Digitimes tror att det kan vara fyra till sex veckor – Apple kommer att fĂ„ mycket mindre tid att sĂ€lja iPhones före slutet av Ă„ret. Digitimes pekar ocksĂ„ pĂ„ ett annat potentiellt hjĂ€lppaket frĂ„n USA: s regering som en faktor för Apples iPhone 12-leveranser.

Rapporten sĂ€kerhetskopierar ocksĂ„ pĂ„stĂ„enden om iPhone 12-design och specifikationer, och projicerar att varje “kommer med ansikts-ID-funktionalitet och stöd för mmWave 5G-teknik”, och att avancerad modell “kommer att vara utrustad med en ToF-kamera och den breda vinkelobjektivet pĂ„ den bakre kameran kommer ocksĂ„ med sensor-shift optisk bildstabiliseringsfunktionalitet. ”

Sammantaget förvÀntas Apple slÀppa fyra iPhone 12-modeller i Är: en 5,4-tums iPhone 12, en 6,1-tums iPhone 12 Plus, en 6,1-tums iPhone 12 Pro och en 6,7-tums iPhone 12 Pro Max. Alla fyra förvÀntas ha OLED-skÀrmar, men det finns rykten om att Pro Max kan ha samma 120Hz uppdateringsfrekvens som iPad Pro.