Rapporten sÀger att Apple Watch 2 kommer att innehÄlla en av de mest eftertraktade saknade funktionerna

Apple Watch-försÀljningen förvÀntas öka med 33% under 2018

Den nuvarande Apple Watch kanske inte har kommit pÄ marknaden med den rungande smÀllen som mÄnga av oss förvÀntade oss, men det Àr fortfarande alldeles för tidigt att kalla Apples bÀrbara flopp. NÀr allt kommer omkring Àr det vÀrt att notera att Apple Watch under sitt första tillgÀnglighetsÄr faktiskt sÄlde bÀttre Àn bÄde iPhone och iPod.

MISS INTE: LÀckade iPhone 7-foton pekar pÄ spÀnnande ny kameradesign

Bortsett frÄn det finns det en hel del att bli upphetsad med avseende pÄ framtida versioner av Apple Watch. Till att börja med ser watchOS 3 otroligt ut och levererar Àntligen en rad korrigeringar för ett antal problem som till synes gjorde att den första inkarnationen av Apple Watch verkade som en beta-produkt. Inte bara Àr prestanda pÄ watchOS 3 flammande snabbt, men hela grÀnssnittet har totalrenoverats och lÀmnat oss med ett mycket mer intuitivt och anvÀndarvÀnligt grÀnssnitt. Detta Àr kritiskt eftersom Àven eldiga fans av den ursprungliga Apple Watch inte kunde ignorera den nÄgot klumpiga och krÄngliga implementeringen av watchOS 1 och 2.

SĂ„ det Ă€r allt bra och bra ur ett mjukvaruperspektiv, men en överhĂ€ngande hĂ„rdvaruuppdatering – som ryktas Ă€ga rum i september – Ă€r tydligen redo att ta Apple Watch frĂ„n en nischprodukt till mainstream pĂ„ ett eftertryckligt sĂ€tt.

Kommer Apple Watch 2 att spela snabbare hÄrdvara? Ingen tvekan. Kommer Apple Watch 2 att ha bÀttre batteritid? Det Àr en sÀker satsning. Och för att övervaka allt kommer nu ord via 9to5Mac att andra generationens version av Apples bÀrbara funktioner har GPS-funktionalitet.

Med hÀnvisning till en kÀlla som pÄstÄr sig vara bekant med Apples planer kommer Apple Watch 2 att innehÄlla ett GPS-chip. Om det Àr sant, skulle en sÄdan funktion omedelbart göra Apple Watch till en legitim fitnessspÄrare. Apple Watch gör nÄgra saker bra ur ett fitnessperspektiv, men dess brist pÄ GPS gör den till en mindre Àn idealisk enhet Àven för avslappnade löpare.

Apple Watch 2 sĂ€gs innehĂ„lla GPS för exakt trĂ€ningslogg utan att behöva bĂ€ra en iPhone och Workout-appen kommer enligt uppgift att kunna spĂ„ra simning – vilket tyder pĂ„ en högre vattentĂ€thet i nĂ€sta Apple Watch.

I synnerhet John Gruber under ett nytt avsnitt av Talk Show podcast vidarebefordrade en blurb han hörde frÄn Apple under WWDC, nÀmligen att konditionsspÄrning Àr lÄngt ifrÄn den funktion som mÀnniskor i första hand anvÀnder Apple Watch för. I sÄ fall vore det perfekt för Apple att finslipa trÀningsorienterade funktioner för enhetens andra iteration.

Ett annat rykte som vi har sett sig igenom ryktesbruket antyder att Apple Watch 2 kan innehÄlla en FaceTime-kamera som vetter framÄt.