Razer har också ett lanseringsevenemang i rad

Avatar for Amnah Fawad

Ska vi förvänta oss en andra generationens flaggskeppstelefon?

Bara en dag direkt efter Googles Pixel-evenemang har Razer planerat att ha ett lanseringsevenemang för sin andra generationens flaggskeppstelefon. Eftersom Razer är ett spelföretag, förväntar vi oss en avancerad telefon med ett fantastiskt batteri.

F√∂retaget har √§nnu inte avsl√∂jat telefonens namn. I teasern n√§mns endast “flaggskepp / spel”. Razers f√∂rsta generationens telefon hade ett kraftfullt batteri och var full av spelfunktioner. H√∂gtalarna var en h√∂jdpunkt.

Men vad telefonen inte hade var en bra kamera. Telefonen är strikt för hardcore-spelare eftersom den inte ens har ett hörlursuttag (hur olyckligt men högtalarna är ganska trevliga).

Razers tidigare telefon kostar $ 699, så vi förväntar oss en siffra någonstans nära den.

Snabb recension på Razers tidigare telefon

Razers tidigare telefon har en 5,72-tums IGZO LCD Ultramotion-skärm med en QHD med 1440 x 2560 pixlar. Den drivs av Qualcomm Snapdragon 835 SoC. Telefonen har 8 GB RAM och 64 GB inbyggt lagringsutrymme.

Kameran är i genomsnitt med en 12-megapixel respektive 8-megapixel bak och fram.
För de av er som inte vet kommer oktober att vara full av evenemang. Vi kommer att bevittna tre back-to-back-evenemang av tre ledande varumärken, nämligen Google, Razer och Samsung.

Låt oss se vilken som stjäl showen med en hårdhårig tävling!