Razer Phone 2 debuterade den 10 oktober

Avatar for Nouman S Ghumman

Framtiden för spelsmartphones

Om du inte kÀnner till Razer, Àr det ett globalt företag för tillverkning av spelhÄrdvara som grundades 2005. De Àr kÀnda för att skapa spelmus och tangentbord.

Förra Äret hörde vi rykten om att de arbetar pÄ en spelsmartphone som visade sig vara sant nÀr de lanserade den första generationen av Razor-telefonen i slutet av 2017.

Den första telefonen innehöll funktioner som en skÀrm med en uppdateringsfrekvens pÄ 120Hz, tillsammans med stödet för Ultra-rörelse som gjorde det möjligt för skÀrmen att ha en variabel uppdateringsfrekvens för spel. Detta gör att spelen ser sÄ bra ut som möjligt pÄ skÀrmen. Under huven har telefonen Snapdragon 835 som var förra Ärets flaggskepp SOC packad med 4000 mAh batteri. Razer-telefonen har lett till en mini-trend av avancerade smartphones designade för spel.

Spel i mobiltelefoner gör alltmer sitt namn i branschen och tillverkare vill göra sitt namn nÀrande. Razer Àr inget undantag tillsammans med Black Shark av Xiaomi. Nedan följer nÄgra intressanta fakta som vi skulle vilja dela om mobilspelappens intÀkter över hela vÀrlden under 2015, 2016 och 2020 i amerikanska miljarder dollar. En sak Àr sÀker, dessa siffror kommer inte att sluta nÀr som helst.

Visst verkar en uppföljning vara en bra idé och tidigare denna mÄnad fick vi en bekrÀftelse pÄ att Razer har skickat inbjudningar till lanseringen av andra generationen av Razer-telefonen i hÀndelsen nÀsta mÄnad (oktober 2018).

Razer 2 inbjudan

Razer avslöjar inga detaljer i ovanstĂ„ende bild men den gröna konturen visar tydligt hur telefondesignen kommer att se ut. Designen Ă€r nĂ€stan densamma som sin föregĂ„ngare. Återigen kommer huvudtalen att presenteras av Razers VD Min-Liang Tan.

LÀs ocksÄ: Kolla in de mest beroendeframkallande iPhone-spelen

Vi förvÀntar oss fortfarande att Razer Phone 2 kommer att erbjuda ytterligare en 5,7-tums eller nÄgot större skÀrm med en 120Hz-panel och en uppdaterad Snapdragon 845-chipset. Telefonen förvÀntas ocksÄ stödja effekterna av företagets Chroma LED. Nyligen obekrÀftade rykten om Razer Phone 2 hÀvdar att de kommer att inkludera de anpassade Chroma LED-effekterna frÄn företaget som den har lanserat i sin populÀra serie PC-bÀrbara datorer.

Razer 2 förvÀntade funktioner

Telefonen har ocksÄ massiva kopparrör eller andra typer av kylmekanismer för att hÄlla telefonen ur svett nÀr du spelar tunga spel för lÀnge. Du kan förvÀnta dig minst 8 GB RAM i Razer 2. Telefonen kan ocksÄ ha högtalare med frontfyring för bÀttre ljudkvalitet.

Oktober vÀrms upp med lanseringen av LG V40 ThinQ den 3 oktober, tillkÀnnagivandet av Huawei Mate 20 den 16 oktober, Pixel 3 den 9 oktober och nu Razer-telefonen dagen efter.