Realme 1, Realme 2 Pro och Realme U1 för att fÄ Nightscape Mode under första halvÄret 2019

Realme U1 och Realme 1 fÄr Android Pie-baserad ColorOS 6 betauppdatering

“Nightscape-lĂ€get kommer att ingĂ„ i Android 9.0 Pie-uppdateringen för dessa enheter”

Tidigare denna mÄnad meddelade Realme att Nightscape-lÀgesfunktionen frÄn Realme 3 (recension) ocksÄ skulle vara tillgÀnglig för andra telefoner. Nu har Realme avslöjat att Realme 1, Realme 2 Pro och Realme U1 skulle vara de första som fick den nya funktionen. Medan vi fortfarande inte fick ett exakt datum för slÀppet, har företaget bekrÀftat att uppdateringen kommer att rullas ut under första hÀlften av 2019. Nightscape-funktionen kommer med den senaste Android 9.0 Pie-uppdateringen för dessa telefoner.

Realme 3 Àr den senaste smartphone-utgÄvan frÄn företaget och den har en ny kamerafunktion som heter Nightscape, vilket i huvudsak förbÀttrar fotografering i svagt ljus. LÀget anvÀnder exponeringar med flera bilder för att klicka pÄ flera bilder och sedan sy ihop dem med hjÀlp av AI. Effektivt blir den resulterande bilden ljusare och har mer fÀrg, Àven i mörkret. Eftersom det hÀr Àr en programvarufunktion ville mÄnga anvÀndare att den ocksÄ skulle vara tillgÀnglig pÄ Àldre enheter. Lyckligtvis lyssnade Realme pÄ sina kunder, och nu skulle alla kunna njuta av den hÀr funktionen.

realme_3_camera_screen2

Fotografering med svagt ljus pĂ„ smartphones har blivit bĂ€ttre varje Ă„r. År 2018 inkluderade flera tillverkare ett dedikerat lĂ€ge för fotografering i svagt ljus. Den mest imponerande av dem alla var förmodligen Night Sight-lĂ€get som finns i Pixel-smartphones. Åh, och hur kan vi glömma Huawei P20 Pro! I synnerhet Ă€r ett nattlĂ€ge ocksĂ„ tillgĂ€ngligt pĂ„ de senaste OnePlus-enheterna.

TÀnk pÄ att Realme 3s Nightscape-lÀge inte Àr lika bra som nÄgra av de andra enheterna i ett högre prisklass, men det Àr fortfarande en praktisk funktion. LÀget Àr endast tillgÀngligt med Android 9.0 Pie-programvaran, som för nÀrvarande endast Àr tillgÀnglig pÄ Realme 3. Den kör ColorOS 6.0-skalet ovanpÄ den och innehÄller flera extra anpassningar. Telefonen har en dubbla bakre kamerainstÀllning med en primÀr 12-megapixelsensor ihop med en 2-megapixels djupenhet.

realme_3_review_select2

Om du Ă€ger Realme 1, Realme 2 Pro eller Realme U1 behöver du inte vĂ€nta mycket lĂ€ngre pĂ„ att testa den hĂ€r nya funktionen. Även om det exakta datumet inte har angivits bör Android 9.0 Pie-uppdateringen med Nightscape komma fram till slutet av juni.