Realme 2 Pro fÄr Àntligen Android Pie-uppdatering, med majs sÀkerhetskorrigering i slÀp

Realme 2 Pro fÄr Àntligen Android Pie-uppdatering, med majs sÀkerhetskorrigering i slÀp

“Realme 2 Pro Android 9 Pie-uppdateringen ger applĂ„da, körlĂ€ge, magasin för lĂ„sskĂ€rm och mer”

Realme har Àntligen börjat lansera Android 9.0 Pie-uppdateringen baserat pÄ ColorOS 6.0 till Realme 2 Pro. Programuppgraderingen ger RMX1801EX_11.A.20 byggnummer och Googles sÀkerhetsuppdatering i maj. ColorOS 6.0 innehÄller den mycket efterfrÄgade applÄdan och ger en omdesignad snabbvÀxlingssida med stora ikoner. Uppdateringen introducerade ocksÄ ett nytt ridlÀge och lÄsskÀrmsmagasin som Àndrar lÄsskÀrmsbilden varje gÄng anvÀndare lÄser upp telefonen.

Realme 2 Pro feat

Enligt förÀndringsloggen ger Android 9.0 Pie-uppdateringen ett gestnavigeringssystem, nya live-bakgrundsbilder och standardtema för enheten uppdateras ocksÄ. Dessutom inkluderade det ocksÄ chroma Boost Mode till kameran och HAL3-stöd, som mÄste aktiveras frÄn utvecklaralternativen i systeminstÀllningarna. Det lÀgger till en ny Realme Theme Store, realme App Market och Game Center-appar till specifika regioner.

Realme sÀger att uppdateringen rullas ut i steg och OTA kommer slumpmÀssigt att skjutas ut till ett begrÀnsat antal anvÀndare idag och kommer att fÄ en bredare lansering de nÀrmaste dagarna. Enligt varumÀrket skulle detta hjÀlpa till att upptÀcka buggar. Eftersom det Àr en massiv uppdatering föreslÄr vi att du laddar ner den via Wi-Fi och har minst 40 procent batteriladdning innan du uppdaterar. För att fÄ OTA-uppdateringen, se till att du anvÀnder den senaste Android Oreo-firmware.

För att sammanfatta, Realme 2 Pro pryder en 6,3-tums full HD + -skĂ€rm med ett vattendroppskĂ€r och ett förhĂ„llande mellan skĂ€rm och kropp pĂ„ 90,8 procent. Handenheten drivs av Snapdragon 660 AIE parat med Adreno 512 GPU. Telefonen erbjuds i tre konfigurationer – 4 GB + 64 GB, 6 GB + 64 GB och 8 GB + 128 GB. Realme 2 Pro Ă€r utrustad med en 16 megapixel Sony IMX398 primĂ€r sensor med 6P-lins och en blĂ€ndare pĂ„ f / 1.7, backad av en sekundĂ€r djupgivare pĂ„ baksidan. NĂ€r det gĂ€ller selfies och videosamtal, smarttelefonen en 16-megapixelkamera framför.