Realme 2 Pro fÄr snart Android 9.0 Pie-uppdatering, föreslÄr Geekbench

Realme 2 Pro fÄr snart Android 9.0 Pie-uppdatering, föreslÄr Geekbench

“En Geekbench-post antyder att Realme för nĂ€rvarande testar Android Pie-firmware pĂ„ telefonen, vilket indikerar att uppdateringen kommer snart”

Realme verkar hÄlla fast vid sin sjÀlvpÄtagna tidslinje för att rulla ut Android Pie-uppdateringen till Realme 2 Pro (recension). I slutet av förra Äret meddelade företaget att det kommer att lansera Android Pie-uppdateringen till Realme C1, Realme U1, Realme 2 och Realme 2 Pro. Nu har en Geekbench-post för den pÄstÄdda Android Pie-firmware som körs pÄ Realme 2 Pro upptÀckts av MySmartPrice.

Realme 2 Pro Android Pie

Det verkar som om uppdateringen för nÀrvarande testas pÄ Realme 2 Pro-smarttelefonen. RiktmÀrket har returnerat en enda kÀrnpoÀng pÄ 1 453 och flerkÀrnpoÀng pÄ 5 438, vilket skulle innebÀra att Android Pie-uppdateringen för Realme 2 Pro kanske har fÄtt godkÀnnande frÄn sina nÀtverkstester, men fortfarande stryks ut för optimering enhetens hÄrdvara, samt att stryka ut eventuella buggar. För att komma ihÄg lanserades smarttelefonen 2018 med Android 8.1 Oreo ombord, och med introduktionen av Android Pie kommer den att behÄlla sin position som en av de mest funktionspaketade och prisvÀrda erbjudanden som man kan köpa idag.

Realme 2 Pro drivs av Qualcomm Snapdragon 660 AIE-processor, som Àr ihopkopplad med 4/6 / 8 GB RAM och 64/128 GB inbyggt lagringsutrymme. Den bakre fÄr en 16MP + 2MP dubbelkameraenhet, medan den frÀmre fÄr en 16MP-kamera med ett vattendroppskÀr pÄ skÀrmen. SkÀrmen mÀter 6,3 tum diagonalt och har full HD + -upplösning med bildförhÄllandet 19,5: 9. Hela paketet drivs av 3 500 mAh batteri. För sÀkerhet fÄr telefonen en bakmonterad fingeravtryckssensor och ansiktslÄsningsfunktionalitet. Priserna för Realme 2 Pro börjar vid 13 990 Rs, vilket gör den till en av de mest konkurrenskraftiga enheterna i Indien för nÀrvarande.

Recension av Realme 2 Pro 11

Upprullad av enheter som Realme 2 Pro kunde det nya varumÀrket fÄ massiv försÀljning under oktoberfesten i Indien. Faktum Àr att marknadsundersökningsföretag publicerade rapporter som tyder pÄ att det raked upp rekordförsÀljning för alla debutmÀrken i landet.