Realme 2 Pro-priset i Indien minskade med Rs 1000

Realme 2 Pro-priset i Indien minskade med Rs 1000

“Basvarianten av Realme 2 Pro-smarttelefonen börjar nu pĂ„ 12 990 Rs bĂ„de online och offline”

Realme 2 Pro (recension) Àr den tredje smarttelefonen som kommer frÄn Realme-mÀrket. Det Àr en förbÀttrad version av Realme 2 och har varit en stor framgÄng i Indien. VarumÀrket Realme Àr som helhet knappt ett Är gammalt och har redan nÄtt den femte platsen pÄ den indiska smarttelefonmarknaden. Detta beror pÄ aggressiv prissÀttning av sina produkter, marknadsföring och inkludering av bra hÄrdvara. Realme 2 Pro Àr inget slumrande av en smartphone och trots inte sÄ bra programvara Àr det ett bra köp för alla som vill fÄ en kraftfull mellantelefon med fantastiska funktioner. Och nu Àr det billigare Àn tidigare.

Realme 2 Pro FB

Realme 2 Pro-pris i Indien minskat

NÀr Realme först började sÀlja telefonen i Indien, prissattes den till 13 990 Rs för basvarianten. Nu har företaget Àn en gÄng sÀnkt priset och nu börjar Realme 2 Pro-priset i Indien pÄ 12 990 Rs. Detta Àr för telefonens basvariant, som levereras med 4 GB RAM och 64 GB internt minne. Den nya prissÀttningen finns redan i bÄde online- och offline-ÄterförsÀljare. Tidigare denna mÄnad fick Realme U1 ocksÄ en prissÀnkning pÄ 1 000 Rs och Àr nu tillgÀnglig för 10 990 Rs.

Realme 2 Pro-specifikationer

Realme 2 Pro Àr en mellanstor smartphone och Àr ett utmÀrkt val för alla som vill ha en bra artist utan att skicka ut mycket pengar. Telefonen drivs av Snapdragon 660-oktakÀrnchipset, som Àr kopplat till upp till 8 GB RAM och 128 GB lagringsutrymme. Den har en 6,3-tums full HD + -skÀrm med ett litet vattenfall i toppen. Den finns i svart och blÄ fÀrgvarianter. 8 GB RAM-varianten Àr inte lÀngre tillgÀnglig för försÀljning.

I kameravdelningen har Realme 2 Pro en dubbla bakre kamerainstÀllning med en primÀr 16-megapixelsensor ihop med en sekundÀr 2-megapixel djupenhet. PÄ framsidan finns en 16-megapixelsensor för selfies. Ett 3 500 mAh batteri hÄller lamporna tÀnda och det körs pÄ ColorOS baserat pÄ Android 8.1 Oreo. Telefonen Àr planerad att snart fÄ en uppdatering till Android 9.0 Pie.