Realme 3 Diamond Red fÀrgalternativets pressbild lÀckte före lanseringen

Realme 3 Diamond Red fÀrgalternativets pressbild lÀckte före lanseringen

“Realme 3 Diamond Red-fĂ€rgalternativet kommer enligt uppgift att finnas i 32 GB och 64 GB lagringsalternativ”

I mars i Ă„r introducerade Realme Realme 3-budgetsmartphonen pĂ„ den indiska marknaden. Realme 3-smarttelefonen lanserades i tre fĂ€rgvarianter – Dynamic Black, Radiant Blue och Classic Black. Nu Ă€r företaget redo att lansera ett nytt Diamond Red-fĂ€rgalternativ för smarttelefonen i landet snart. En pressbild av den nya Realme 3-varianten har lĂ€ckt ut av gadget tipster Ishan Agarwal.

Realme 3 Diamond Red fÀrgalternativ lanseras mycket snart i Indien. Det kommer att finnas tillgÀngligt i alla nuvarande lagringsalternativ. Gillar du det? #realme # realme3 pic.twitter.com/L2lKj5MaL6

– Ishan Agarwal (@ ishanagarwal24) 26 juni 2019

Som du kan se i bilden ovan kommer Realme 3 Diamond Red-fĂ€rgalternativet att ha ett diamantmönster pĂ„ baksidan i rött pĂ„ den övre halvan och blĂ„tt i den nedre halvan. Denna design Ă€r ungefĂ€r som den vi har pĂ„ Realme 2. Tipster har ocksĂ„ avslöjat att Diamond Red-modellen för Realme 3 kommer att finnas tillgĂ€nglig med alla nuvarande lagringsvarianter. Smarttelefonen finns i tvĂ„ RAM- och lagringskonfigurationer – 3 GB + 32 GB, 3 GB + 64 GB och 4 GB + 64 GB.

Realme 3-pris i Indien, specifikationer

För att komma ihÄg har Realme 3 en vattendroppskÀrning ovanför skÀrmen och en vertikalt placerad dubbla kamerainstÀllning bak, förutom fingeravtryckssensorn. Telefonen har en 6,2-tums skÀrm med HD + -upplösning och Cornings Gorilla-glasskydd. Enheten drivs av en 2,1 GHz oktakÀrnig MediaTek Helio P70-processor, med hjÀlp av Mali-G72-grafik.

PÄ baksidan har Realme 3 en 13 megapixel primÀr kamera pÄ baksidan med f / 1.8 blÀndare och fasavkÀnning autofokus. Huvudbildaren Ätföljs av en sekundÀr skjutspelare pÄ 2 megapixlar. För selfies finns det en 13-megapixelkamera ombord. Anslutningsalternativen inkluderar dubbla SIM-kortplatser, Wi-Fi, Bluetooth 4.2, en mikro-USB-port och A-GPS med GLONASS. Ett 4,230 mAh batteri kompletterar listan över funktioner.

Realme 3 Àr tillgÀnglig i Indien frÄn 8999 Rs, vilket gÄr upp till 10999 Rs för det mest avancerade erbjudandet. Smarttelefonen erbjuds över kanaler i landet.