Realme 3 India lanseringsdatum Àr den 4 mars, livebilder lÀckt ut online

xiaomi-logo

“The Realme 3 Ă€r eftertrĂ€daren till Realme 2 och kommer att lanseras den 4 mars.”

Under de senaste veckorna har det varit gott om rykten och lÀckage angÄende Realme 3-smarttelefonen. Madhav Sheth, chef för Realme India, har ocksÄ retat telefonen pÄ Twitter och bekrÀftat nÄgra saker om telefonen. Nu har han bekrÀftat att lanseringsdatum för Realme 3 India Àr den 4 mars, vilket gör att alla rykten och spekulationer vilar runt datumet. Företaget kommer ocksÄ att göra fans till en del av Realme 3-lanseringsevenemanget, sÀger varumÀrket Indien-chef.

Ingen kompromiss mellan kraft och stil eftersom det Àr dags att #PowerYourStyle. Jag kommer att vÀlja 10 fans för att vara en del av den hÀr stjÀrnklara ankomsten av # realme3 den 4 mars. RT detta och dela din spÀnning! pic.twitter.com/nv3O4lLslG

– Madhav Sheth (@ MadhavSheth1) 22 februari 2019

I sin tweet sa Sheth att lanseringsevenemanget Realme 3 India kommer att hÄllas kl. 12.30, men det finns inga detaljer angÄende arenan Àn. 10 fans kommer att vÀljas av honom för att vara en del av lanseringsevenemanget den 4 mars. Detta kommer dagar efter att Realme Twitter-kontot twittrade en bild av en telefon som innehöll en vertikal kamerainstÀllning. Alla Realme-telefoner har haft en horisontell kameraposition pÄ baksidan, men det kan förÀndras med den nya.

I en ny lÀcka publicerades livebilder som pÄstÄs tillhör Realme 3 online. Bilderna Àr suddiga och avslöjar inte riktigt mycket detaljer, men det visar telefonens baksida. Det finns en Realme-logotyp placerad vertikalt lÀngst ner till vÀnster och du kan ocksÄ se att den har en lutande finish. Telefonen har en svart och blÄ tonad yta, men företaget hade retat tidigare att det tar tillbaka den diamantslipade ytan.

Bilden som tweetats av Realme-chefen har en bild av en stjÀrnklar natt med svart och blÄ lutning. Det Àr dÄ möjligt att Realme 3 har en diamantskuren design med stjÀrnklar gradientfinish. De lÀckta bilderna visar en stjÀrnklar rygg, men det finns inga tecken pÄ en diamantslipad design.

En annan detalj som de lĂ€ckta bilderna visar Ă€r att det inte finns nĂ„gon fingeravtryckslĂ€sare pĂ„ baksidan. Kan det vara sĂ„ att Realme 3 kommer med en fingeravtryckssensor pĂ„ skĂ€rmen? OPPO K1 har en och det Ă€r en ganska prisvĂ€rd enhet. Eftersom OPPO Ă€ger Realme kan vi se samma teknik som anvĂ€nds i den nya telefonen. Återigen kan vi inte vara sĂ€kra pĂ„ detta, sĂ„ det Ă€r bĂ€ttre att vĂ€nta till den första veckan i mars för att lĂ€ra sig mer. HĂ„ll ögonen öppna för att ta reda pĂ„ det!