Realme 3 med vattendroppskÀrm, Helio P70 SoC och 4,230 mAh batteri listat pÄ Flipkart

Realme 3 - Featured

“Realme 3 kommer att vara ett prisvĂ€rt erbjudande som pryder den unika diamantfinishdesignen pĂ„ bakpanelen”

Under ganska lÄng tid har Realme i stor utstrÀckning retat sin kommande smartphone som kommer att eftertrÀda Realme 1 (recension) och Realme 2 (recension). FrÄn att grÀva pÄ rivaliserande varumÀrken till att slÀppa en rapvideo, har OPPO spin-off-mÀrket gjort allt de senaste veckorna. NÀr vi nÀrmar oss handenheten i landet den 4 mars har en officiell lista över densamma dykt upp pÄ Flipkarts hemsida.

Realme 3 - Utvalda

Noteringen av den kommande smarttelefonen frÄn varumÀrket bekrÀftar flera specifikationer för Realme 3. Till att börja med har varumÀrket startat en ny kampanj som heter # 3stepsahead, som hÀnvisar till tre fördelar som Realme hÀvdar att den senaste smarttelefonen har över konkurrensen. Den första fördelen som nÀmnts pÄ teasersidan Àr att Realme 3 levereras med 12nm MediaTek Helio P70 SoC. För det andra utreder företaget sitt daggdropp för att vara bÀttre Àn konkurrenterna. Den tredje fördelen som mÀrket marknadsför Àr 4,230 mAh-batteriet, vilket Àr bÀttre Àn 4000 mAh-cellen pÄ sina konkurrenter. Det Àr nu klart att företaget grÀver pÄ Xiaomi-smartphones i kampanjen.

Medieinbjudan-Realme 3

NÀr det gÀller de andra specifikationerna spekuleras smarttelefonen med en dubbelkamerainstÀllning pÄ bakpanelen. Uppgifterna om kamerans sensorer och instÀllningar Àr dock inte kÀnda för tillfÀllet. VarumÀrket har redan bekrÀftat att handenheten kommer att behÄlla det unika diamantslipade mönstret frÄn sin föregÄngare. Och bilden som företaget delade för att reta bakpanelen avslöjade ocksÄ nÀrvaron av den bakmonterade fingeravtryckslÀsaren och 3,5 mm ljuduttag. Men förutom dessa Àr inga andra detaljer i Realme 3 kÀnda för tillfÀllet.

Lanseringsevenemanget Àr dock precis runt hörnet och vi behöver inte vÀnta mycket lÀngre för att fÄ all information.