Realme 3 outsold Redmi Note 7, Redmi Note 7 Pro via online-kanaler i mars: Counterpoint

Realme 3i-specifikationer avslöjade via Geekbench före lanseringen den 15 juli

“Realme 3 har utsetts till de mest sĂ„lda smarttelefonkanalerna i mars 2019 av marknadsundersökningsföretaget”

Realme 3-segmentets smarttelefon lanserades redan i februari. Den levereras med en 6,2-tums skÀrm med HD + -upplösning och drivs av 12nm MediaTek Helio P70-chipset. Nu, enligt marknadsundersökningsföretaget Counterpoint Research, Realme 3 var den mest sÄlda smarttelefonmodellen via onlinekanaler i mars 2019 och kantade ut de tvÄ Redmi Note 7-serien. Det noterade att Realme upprÀtthöll stark fart, tack vare sin kraftfulla hÄrdvara och aggressiva prissÀttning. Dessutom hÀvdar företaget att Realme 3 lyckades ta en andel pÄ 10,4 procent av onlinesegmentet i mars, medan Redmi Note 7 Pro och Redmi Note 7 uppnÄdde 10,2 procent vardera.

Realme 3

Counterpoint Research sa, ”Realme har en stark fart i Indien som drivs av sina aggressiva specifikationer och upptĂ€ckt förĂ€ndrade marknadstrender. Detta hjĂ€lpte realme 3 att bli nummer 1-modellen pĂ„ onlinekanaler för första gĂ„ngen i mars 2019.”Realme, som startade sin verksamhet i maj 2018, Ă€r för nĂ€rvarande det fjĂ€rde största smarttelefonvarumĂ€rket i Indien. VarumĂ€rket har redan meddelat att det har sĂ„lt över 5 lakh-enheter av smarttelefonen inom tre veckor efter lanseringen och kallade det en “bĂ€stsĂ€ljare” i segmentet i april.

realme_3_review_design6

För att komma ihÄg har Realme 3 en 6,2-tums HD + -skÀrm med 19: 9-bildförhÄllande och ljusstyrka pÄ 450 nits ljusstyrka. Den drivs av 12nm MediaTek Helio P70 oktakÀrnchipset som Àr klockat vid 2,1 GHz och Àr parat med 900MHz ARM Mali-G72 MP3 GPU. Enheten levereras med Android 9.0 Pie med ColorOS 6.0-hud pÄ toppen. I kameravdelningen vaggar Realme 3 en dubbel bakre kamerainstÀllning med en 12-megapixel primÀr sensor och en 2-megapixel djupskytt med LED-blixt. Den frÀmre kameran fÄr en AI-driven 13-megapixelspelare för selfies och videosamtal. Den har ett 4,230 mAh batteri.

Madhav Sheth, VD, Realme India sa, “Vi Ă€r glada att kunna dela nyheterna om Realmes senaste prestation. Realme har redan skapat skivor genom att sĂ€lja mer Ă€n 5 lakh-enheter av Realme 3 pĂ„ bara tre veckor efter försĂ€ljningen. Idag har den tjĂ€nat ytterligare en milstolpe genom att fĂ„ plats 1 pĂ„ onlinekanaler i mars 2019 av Counterpoint Research. Vi Ă€r sĂ€kra pĂ„ att realme 3 kommer att gĂ„ lĂ„ngt med den oĂ€ndliga kĂ€rleken frĂ„n vĂ„ra kunder och fans.“