Realme 3-påstådd läckt bild visar Antutu-poäng och vattendroppskårning

Realme 3-påstådd läckt bild visar Antutu-poäng och vattendroppskårning

“Medan telefonen har utropats till att vara Realme 3 p√• Twitter, har andra rapporter p√• webben antytt att det faktiskt √§r Realme A1.”

En påstådd levande bild av en Realme-smartphone har dykt upp på Twitter. Enligt beskrivningen publicerad på Twitter verkar enheten vara den kommande Realme 3 Рen efterträdare till den mycket uppskattade Realme 2. Men enligt vissa är det faktiskt den kommande Realme A1, en ryktad smartphone som tros överbrygga klyftan mellan Realme U1 och Realme 2.

Det finns inte mycket att gå vidare med avseende på vilken av de två kommande smartphones som detta kan vara. Den enda riktiga ledtråden ligger i enhetens nomenklatur, skriven i AnTuTu-riktmärket som syns på enhetens skärm. Den kommande Realme 3 tros ha nomenklaturen Realme RMX1821, medan enheten som visas här bär modellnomenklaturen RMX1825, vilket leder till att många antyder att det faktiskt är Realme A1. Men handenheten i bilden har Helier P70 SoC, vilket är bekräftat för Realme 3.

Exklusivt: Här är din första titt på framsidan av Realmes kommande smartphone, Realme 3 visar oss det fantastiska riktmärket för Helio P70-chipsetet. Telefonen verkar ha en Dewdrop Notch och Android Pie (ColorOS 6.0 antar jag!). Tankar? # Realme3 #Realme #PowerYourStyle pic.twitter.com/xffgYkJFpZ

– Ishan Agarwal (@ ishanagarwal24) 25 februari 2019

AnTuTu-poängen på 1.37.976 poäng är inte särskilt hög och pekar mot en budgetsmartphone som kommer att placeras under Realme 2 Pro. Både Realme 3 och A1 ryktas ha en vattendropp och kör Android 9.0 Pie med ColorOS 6.0 anpassad firmware ombord.

Realme har utnämnts till att vara ett mycket lovande varumärke för sent, med sina produkter i listan över mest efterfrågade produkter under julhelgen 2018. Det kommer att bli intressant om Realme byter till MediaTeks nya processorer för sina kommande enheter, med tanke på att chiptillverkaren kraftigt har tappat sina kostnader och energieffektivitet, tillsammans med jämförelsevis starka prestanda som svar på sin konkurrent Qualcomms erbjudanden.