Realme 3 Pro Geekbench och Bluetooth SIG-listor lÀckt, kameraprover i svagt ljus delade

Realme 3 Pro Geekbench och Bluetooth SIG-listor lÀckt, kameraprover i svagt ljus delade

“Det ryktas ocksĂ„ att nĂ„gon form av VOOC-snabbladdning kan stödjas av handenheten”

Den kommande budgeten Realme 3 Pro har till stor del stannat under radaren, nÀr det gÀller specifikationer och utformning av handenheten. Men efter det officiella lanseringsdatummeddelandet frÄn Realme förra veckan har mycket information om telefonens interna komponenter lÀckt ut. Den nya informationen kommer med tillstÄnd av en Geekbench Bluetooth SIG-lista som upptÀcktes under helgen.

BĂ„de Geekbench- och Bluetooth SIG-listorna visar en Realme-enhet med modellnummer “RMX1851” och specifikationer som sannolikt tillhör den kommande Realme 3 Pro. Viktigast av allt har benchmarktestet avslöjat att processorn för Realme-enheten Ă€r en Snapdragon 710 SoC, som Ă€r en övre mellanstor kretsuppsĂ€ttning som lanserades förra Ă„ret. Bluetooth SIG-listan visar att skĂ€rmstorleken pĂ„ handenheten Ă€r en 6,3-tums FHD-panel, ett 3,960mAh-batteri, dual-band Wi-Fi (5GHz) och en fingeravtryckssensor.

För att gÄ över till officiell information Àr det senaste ett skott pÄ kvÀllen av Shenzhen Concert Hall i Kina som tagits av Realme 3 Pro som delas av företagets VD. Nu har andra prover frÄn telefonen ocksÄ delats tidigare men det var dagsljusscenarier. Den delade bilden antyder att Realme 3 Pro kommer att kunna ha en bra prestanda i svagt ljus med relativt skarpa bilder och exakt fÀrgÄtergivning. Baserat pÄ lÀckt information förvÀntas Realme 3 Pro ha en Sony IMX519-processor som finns i OnePlus 6T. Realme India VD Madhav Sheth dök nyligen upp pÄ YouTube-videokanalen Technical Guruji, dÀr en mycket kort glimt av telefonen delades med tittarna. TjÀnstemannen avslöjade ocksÄ i samma video att Realme kommer att avslöja ytterligare en telefon tillsammans med Realme 3 Pro. Lanseringen Àr en vecka frÄn och med den 22 april pÄ Delhi University Stadium i Indien.

[Previous Story]Topp 5-telefoner med kraftfulla batterier, prissatta under 10 000 Rs

[Next Story]OnePlus 7 och OnePlus 7 Pro global lansering tippades för 14 maj