Realme 3 Pro-kameraprover som delas av Indien-chefen före lanseringen

Realme 3i-specifikationer avslöjade via Geekbench före lanseringen den 15 juli

“Realme 3 Pro förvĂ€ntas ha en primĂ€r bakkamera pĂ„ 48 megapixel och konkurrera med Xiaomis Redmi Note 7 i mellanslagets smarttelefonsegment.”

Realme 3 Pro nÀrmar sig lanseringen, och som vanligt Àr hype-kedjan aktiv inför lanseringen av den senaste aktören i mellanslagets smarttelefonsegment. Nu har Realme India VD Madhav Sheth tagit till Twitter för att publicera kameraprover frÄn den kommande Realme 3 Pro-smarttelefonen. Bilderna publicerades av Sheth tillsammans med en tweet som bekrÀftade att smarttelefonen kommer att lanseras pÄ ett college, vilket bekrÀftar OPPO-dotterbolagets ungdomsorienterade marknadsföringsstrategi.

Även om de publicerade fotografierna inte har nĂ„gra EXIF-data bifogade, finns det nĂ„gra detaljer som kan göras. Av de tre upplagda fotografierna antas en antagligen med den frĂ€mre kameran och har en filupplösning pĂ„ över 12MP. Detta överensstĂ€mmer med rykten som hittills har föreslagit att Realme 3 Pro kommer att ha en 25MP frĂ€mre kamera. Gruppens selfie tas under starkt solljus, dĂ€r de flesta smartphones fungerar som bĂ€st. Detta skott verkar dock föreslĂ„ god kontrast och justering av vitbalans, Ă„tminstone vid första inspektionen.

Hoppas ni hade en underbar helg.
Jag Àr @DelhiUniversity-stadion med en massa coola studenter.
ja vi ska lansera # realme3Pro pÄ campus igen
Förresten, hur Àr kamerakvaliteten?

RT Àr som jag kommer att bjuda in 3 fans att följa med mig pÄ scenen. pic.twitter.com/T8V3VysIGw

– Madhav Sheth (@ MadhavSheth1) 8 april 2019

NĂ€r det gĂ€ller de andra tvĂ„ fotografierna har dessa antagligen tagits med den bakre kameran och visar HDR-lĂ€ge (High Dynamic Range). Detta kan vara ett resultat av ett auto-HDR-lĂ€ge ombord pĂ„ Realme 3 Pro – ett alltmer föredraget fotograferingslĂ€ge i senaste smartphones pĂ„ grund av fördelarna med fĂ€rg och kontrast. Realme 3 Pro spekuleras i att ha en bakre snapper pĂ„ 48 MP, men sensorn som anvĂ€nds antas skilja sig frĂ„n den som anvĂ€nds i Redmi Note 7 Pro (recension).

NÀr Realme 3 Pro lanserades kommer den att ta emot Redmi Note 7, med den kraftfullare Qualcomm Snapdragon 710-processorn inuti. De första rapporterna föreslog att Realme 3 Pro bara skulle fÄ en 4 GB RAM och 32 GB inbyggd lagringsvariant, men det verkar osannolikt. IstÀllet kommer smarttelefonen möjligen ocksÄ med en 6 GB / 64 GB-variant. Huvuddragningen, liksom Redmi Note 7, tros vara den 48MP primÀra bakre kameran.

Eftersom Realme VD sjÀlv har twittrat om telefonen Àr lanseringen inte för lÄngt borta. Vi vet redan att handenheten kommer att lanseras i april sÄ att varumÀrket försöker begrÀnsa Xiaomis vÀxande dominans pÄ Indiens lukrativa smarttelefonmarknad.