Realme 3 Pro kan lanseras tillsammans med Realme 3 den 4 mars

Realme 3 Pro kan lanseras tillsammans med Realme 3 den 4 mars

“Realme India VD Madhav Sheth tog ocksĂ„ en grĂ€vning i Redmi Note 7-duon, som lanserades idag”

Om en senaste teaser frÄn Realme Àr nÄgot att gÄ med, kan företaget lansera Realme 3 Pro tillsammans med Realme 3. Realme kommer att vara vÀrd för ett lanseringsevenemang den 4 mars, dÀr tidigare endast Realme 3 förvÀntades lanseras. Nu, enligt företagets senaste teaser, kan Realme 3 Pro-smarttelefonen ocksÄ lanseras bredvid.

I videon som delas av företaget visas en blixt i form av nummer 3 pĂ„ skĂ€rmen. En rad “Var proaktiv” visas ovanför blixten strax efter, med “Pro” markerad. Detta antyder att Pro-varianten av Realme 3 kan lanseras tillsammans med smarttelefonen.

Realme India VD, Madhav Sheth, retweetade teasern tillsammans med att grĂ€va pĂ„ Xiaomi genom att skriva “Vad gör 7 i 3?”. Det bör noteras att Xiaomi lanserade sina Redmi Note 7 och Note 7 Pro-smartphones idag vid ett evenemang i Delhi. Den sluga grĂ€vningen visar tydligt att Realmes kommande smartphones kommer att ge Redmi-smartphones en tuff konkurrens.

Realme 3-smarttelefonen har upptÀckts i antal lÀckage och teasers, och har bekrÀftats att den kommer med en Helier P70 SoC, den förvÀntas ocksÄ ha en 48MP-kamera. Andra detaljer som avslöjas om enheten Àr ett diamantslipat lutningsmönster pÄ baksidan, ett vattendroppskÄr och Android 9.0 Pie med ColorOS 6.0 anpassad firmware. Det kommer bara att ses vid lanseringen hur mÄnga av spekulationerna kommer att gÄ i uppfyllelse och vad det förvÀntade Realme 3 Pro kommer att erbjuda.