Realme 3 Pro Lightning Purple-färgvariant, Realme C2 säljs för första gången i morgon

Realme 3 Pro Lightning Purple-färgvariant, Realme C2 säljs för första gången i morgon

“Realme 3 Pro √§r ett prisv√§rt Android-driven erbjudande med Snapdragon 710-chipset, ett vattendroppsk√•r och 6,3-tums full HD + -sk√§rm”

OPPO: s avskalade varumärke Realme har gett ett nytt färgjobb till sin senaste smartphone Realme 3 Pro (recension) i Indien. Bortsett från Nitro Blue och Carbon Grey, kommer handenheten också att finnas i Lightning Purple-färgalternativet. Den senare kommer med en lutande yta, med lila till höger och svart på vänster sida av smarttelefonens bakpanel. Den nya färgvarianten bildar också en S-formad linje på grund av variationen i nyanserna på baksidan. Intresserade köpare kommer att kunna köpa Realme 3 Pro Lightning Purple-färgvarianten från imorgon, dvs. den 15 maj, via Flipkart och Realme.com.

Realme 3 Pro

Det nya färgalternativet kostar samma som standardfärgvarianterna. För att komma ihåg kommer Realme 3 Pro med 4 GB RAM och 64 GB lagringsalternativ att sätta dig tillbaka till 13 999 Rs, medan 4 GB RAM och 128 GB lagringsalternativ till 16 999 Rs. De viktigaste höjdpunkterna i handenheten inkluderar Qualcomms övre mellanklass Snapdragon 710-chipset och en 6,3-tums full-HD + -skärm med ett vattendroppskår uppåt och 90,8 procent förhållande mellan skärm och kropp. Telefonen vaggar också 16-megapixel + 5-megapixelsensorer på baksidan, 25-megapixelspelare på framsidan och ett jättestort 4,045 mAh-batteri med VOOC 3.0-snabbladdningsstöd.

Realme C2 UFI 14

Realme C2 kommer också att säljas i landet för första gången i landet imorgon. Handenheten lanserades tillsammans med Realme 3 Pro förra månaden i Indien. Realme C2 är ett budgeterbjudande som levereras med ett klistermärke på 7999 Rs. Utöver den 15 maj kommer Realme C2 också att finnas tillgänglig för ytterligare två försäljningar den 24 maj och 31 maj.

Telefonen har en 6,1-tums dewdrop HD + -skärm och MediaTek Helio P22-chipset, tillsammans med 2 GB / 3 GB och 16 GB / 32 GB intern lagring. För fotografering är Realme C2 beroende av dubbla 13-megapixel + 5-megapixelkameror med f / 2.2-bländarlins på baksidan och en 5-megapixel selfie-shooter med ansiktsigenkänning på framsidan. Andra funktioner inkluderar Android 9 Pie-baserad på ColorOS 6.0, långsam videoinspelningsfunktion och ett 4000 mAh batteri.