Realme 3 vs Realme 2: pris i Indien, jÀmförda specifikationer

Realme 3 vs Realme 2: pris i Indien, jÀmförda specifikationer

“Undrar du om Realme 3 Ă€r en vĂ€rdig uppgradering över Realme 2? LĂ€s vidare för att ta reda pĂ„ det ”

Realme 3 har lanserats i Indien i en tid dÄ budgettelefonmarknaden har sett en massa nya och spÀnnande erbjudanden. Om man tittar pÄ Ärets prisvÀrda smartphones verkar det som om tillverkarna har en mycket tydlig uppfattning om var man ska klippa hörn och var man inte ska. Batteriets livslÀngd har blivit en avgörande faktor för köpare, och vi fÄr dÀrmed se mÄnga telefoner med nötiga celler i dem. Samma sak gÀller för dubbelkamera-arrayen, vilket ocksÄ har blivit en nödvÀndighet idag. Realme 3 (recension) Àr inget undantag frÄn dessa funktioner, och med tanke pÄ att telefonmakaren fick mÄnga saker rÀtt förra Äret med sina telefoner, skulle det vara intressant att se hur det senaste erbjudandet ligger ihop med föregÄngaren. SÄ utan vidare, lÄt oss jÀmföra Realme 2 (recension) och Realme 3-priset i Indien, specifikationer och mer.

realme_3_review_select5Realme 3

Realme 3 vs Realme 2-pris i Indien

Det finns tvÄ alternativ för alla som vill köpa den nya handenheten frÄn Realme. Realme 3-priset i Indien för varianten med 3 GB RAM och 32 GB internt lagringsutrymme Àr instÀllt pÄ Rs 8 999, medan alternativet med 4 GB RAM och 64 GB inbyggt ombord ger dig tillbaka 10 999 Rs. I motsats till det Àr Realme 2-priset i Indien satt till Rs 9,499 för sin 3GB + 32GB-modell och Rs 10,990 för dess 4GB + 64GB-variant.

Realme 3 vs Realme 2 specifikationer

Realme 2 91mobiles recensioni 0014Realme 2

Det finns en stor skillnad i hur dessa tvÄ telefoner har byggts. Medan föregÄngaren anvÀnde en plastram för att hÄlla ihop plastskalet, har den nya antagit en unibody-designmetod med sina plastmaterial. Diamantmönstret pÄ baksidan har ocksÄ ersatts med det lutande utseendet som Àr raseri idag. Realme 2 slÀpptes med ett iPhone-liknande hack pÄ framsidan, men Realme 3 har undvikit det till förmÄn för ett daggdroppskÄr. Baksidan pÄ bÄda dessa telefoner Àr markerade med sina dubbla kameror och fingeravtryckslÀsare.

3,5 mm hörlursuttag har kommit in i bÄda dessa telefoner, tillsammans med mikro-USB-portar och microSD-kortplatser. PÄ tal om sina skÀrmar har de samma 6,2-tums IPS LCD-paneler med upplösningar pÄ 720 x 1 520 pixlar. De lÄga upplösningarna pÄ bÄda dessa telefoner Àr en oro, med tanke pÄ att de flesta andra enheter i denna prisklass erbjuder full HD + -skÀrmar.

Realme 2 91mobiles recensioni 0003Realme 2

Den nya Realme 3 körs pÄ 12nm MediaTek P70-chipset, som erbjuder fördelarna med en 2,1 GHz oktakÀrnprocessor och en Mali-G72 MP3 GPU. NÀr det gÀller Realme 2 har den 14nm Snapdragon 450 SoC i hjÀrtat, som levereras med en 1,8 GHz oktakÀrnig CPU och Adreno 506 GPU. Som nÀmnts ovan levereras bÄda telefonerna i 3 GB + 32 GB och 4 GB + 64 GB minneskonfigurationer. Medan Realme 2 fortsÀtter att anvÀnda ColorOS 5.2, har Realme 3 antagit den nya ColorOS 6.0-programvaran. NÄgra höjdpunkter i den hÀr versionen inkluderar förbÀttrad gestnavigering, ett cykellÀge, ett spellÀge och mer. Och om du undrar Àr den hÀr versionen av programvaran verkligen baserad pÄ Android 9.0 Pie.

BÄda telefonerna kommer med 13MP primÀra kameror och 2MP djupgivare, men Realme 3: s huvudsnÀppare fÄr en bredare blÀndare f / 1.8 jÀmfört med blÀndaren f / 2.2. Tillsammans med den större blÀndaren har ett nytt Nightscape-lÀge ocksÄ introducerats med den nya handenheten för att klicka pÄ bÀttre bilder i svagt ljus. Den hÀr telefonen tar ocksÄ en selfie-shooter pÄ 13 MP, vilket kan jÀmföras med 8MP frÀmre kamera pÄ Realme 2. Var sÀker pÄ att alla vanliga AI-baserade programvarueffekter finns pÄ bÄda enheterna. BÄda dessa Realme-telefoner levereras med 4,230 mAh-batterier inuti, vilket bör sÀkerstÀlla en bra sÀkerhetskopiering, sÀrskilt med tanke pÄ deras HD-paneler.

Slutsats

realme_3_review_design1Realme 3

Nya Realme 3 Àr verkligen en bra uppgradering jÀmfört med sin föregÄngare och ser ut att ge andra telefoner frÄn prisklassen svÄr konkurrens. Att göra affÀren Ànnu sötare Àr det faktum att den nya smarttelefonen faktiskt prissÀtts nÄgot lÀgre Àn sin tidigare iteration.