Realme 3s Nightscape-funktion kommer snart till alla Àldre Realme-telefoner

Realme 3i-specifikationer avslöjade via Geekbench före lanseringen den 15 juli

“Nightscape-lĂ€get i Realme 3 Ă€r integrerat med AI och exponering för flera bilder som hjĂ€lper till att fĂ„ ljusa bilder i svagt ljus genom att minska suddighet och förbĂ€ttra fĂ€rgen.”

OPPO-undermÀrket Realme har meddelat att Nightscape-funktionen i Realme 3 snart kommer att erbjudas till alla Àldre Realme-enheter. Nightscape-lÀget eller nattlÀget i Realme 3 hjÀlper anvÀndarna att klicka pÄ ljusa bilder i svagt ljus. Meddelandet gjordes av VD för Realme India, Madhav Seth.

Realme 3 lanserades den 4 mars i Indien och kommer som en eftertrÀdare till Realme 2, som introducerades förra Äret. Den nya enheten har en daggdroppskÀrm med konkurrenskraftiga funktioner till ett överkomligt pris. Tillsammans med den imponerande designen har den en mellanklass MediaTek SoC, en dubbel uppsÀttning av linsen pÄ baksidan och ett kraftigt batteri. Enheten finns i tvÄ alternativ med 3 GB RAM / 32 GB lagring och 4 GB RAM + 64 GB lagring och levereras med prislappar pÄ Rs 8,999 respektive Rs 10,999.
realme_3_review_design5Med den optiska konfigurationen har den en dubbel bakre kamerainstÀllning pÄ 12MP + 2MP, som levereras med LED-blixt. PÄ framsidan finns en AI 13MP selfie shooter. Den bakre kameran levereras med PDAF snabb fokusering, chroma boost, Hybrid HDR och Nightscape-lÀge, som Àr integrerad med AI och exponeringar med flera bilder för att klicka pÄ ljusa bilder genom att minska suddighet pÄ natten.

Vid lanseringsevenemanget för Realme 3 har varumÀrket ocksÄ förklarat att alla Realme-enheter kommer att fÄ Android v9.0 (Pie) och ColorOS v6.0-uppdateringar under första halvÄret i Är.

[Previous Story]Samsung Galaxy S10-serien erbjuder: alla fördelar frÄn Airtel, Jio och Vodafone

[Next Story]Samsung Galaxy Note 10 visas i nya renderingar med fyrhjuliga kameror