Realme 4 Pro’s detaljhandelsbox och trippel bakre kamerainstĂ€llning lĂ€ckt ut online

Realme 4 Pro's detaljhandelsbox och trippel bakre kamerainstÀllning lÀckt ut online

“Realme 4 Pro kommer att vara eftertrĂ€daren till den nyligen lanserade Realme 3 Pro-smarttelefonen som gungar Snapdragon 710 SoC”

Realme kan snart uppdatera sin numeriska serie. SĂ€ljaren arbetar enligt uppgift pĂ„ Realme 4-telefoner, vilket kommer att vara eftertrĂ€daren till Realme 3 och Realme 3 Pro-smartphones. För nĂ„gra dagar sedan lĂ€ckte detaljhandelsboxen pĂ„ Realme 4-smarttelefonen, och nu har samma tipster – Aggarwalji Technical – lagt upp en praktisk video av “Realme 4 Pro.” Den korta 30 sekunders videon avslöjar handenheten sĂ„vĂ€l som sin butikslĂ„da i all sin prakt.

Realme 4 Pro_1

Det första du kommer att mÀrka i videon Àr Realme 3 Pro enorma formfaktor. Handenheten ser inte mindre Àn en phablet, vilket antyder att den kan packa en massiv skÀrm. Vi kan inte sÀga dig sÀkert, men skÀrmen kommer sannolikt att vara ramlös. Den andra höjdpunkten i telefonen kommer att vara dess kameror. Realme 4 Pro kan vara den första smarttelefonen frÄn varumÀrket som packar trippelkamerainstÀllningar pÄ baksidan. Den kommer att vara lodrÀtt inriktad i mitten pÄ en svart remsa med LED-blixt strax nedanför. Handenhetens bakpanel har ocksÄ en blÄ nyans med en blank yta pÄ toppen.

En annan sak du kanske har mĂ€rkt Ă€r att handenheten inte har en fingeravtrycksskanner pĂ„ bakpanelen. DĂ€rför kan det vara en möjlighet att sensorn kan vara pĂ„ framsidan under skĂ€rmen. NĂ€r det gĂ€ller butikslĂ„dan avslöjar den inget annat Ă€n “Realme 4 Pro” tryckt ovanpĂ„ och pĂ„ sidorna. För nĂ€rvarande finns det inget ord om specifikationerna för Realme 4 Pro; Vi kan dock förvĂ€nta oss att det kommer att vara ett steg högre Ă€n föregĂ„ngaren Realme 3 Pro.

Framför allt förvÀntades Realme 4 Pro vara en ny version av Realme X-smarttelefonen, som lanserades i Kina förra mÄnaden. Men lÀckaget sÀger nÄgot annat. Eftersom det inte finns nÄgon officiell bekrÀftelse frÄn varumÀrket, rekommenderar vi att du tar informationen med en nypa salt.