Realme bekrÀftar samarbetet med Spider-Man: Far From Home-serien

Realme bekrÀftar samarbetet med Spider-Man: Far From Home-serien

“Realme har fortfarande inte avslöjat lanseringsdatumet för sin kommande övre och mellanliggande telefon”

Vi rapporterade uteslutande igĂ„r att Realme skulle samarbeta med Marvel’s Spider-Man: Far From Home-filmfranchise för den kommande högprofilerade lanseringen i Indien. Idag twittrade Realme-vd Madhav Sheth och bekrĂ€ftade samma nyheter pĂ„ Twitter. Företaget kommer ocksĂ„ att göra en exklusiv premiĂ€r av filmen den 3 juli i New Delhi för dem som registrerar sig pĂ„ sin webbplats, enligt en separat tweet.

I sjĂ€lva tweetet beskrivs inte föreningen i detalj men vi vet att Realme X (om namnet Ă€r oförĂ€ndrat för Indien) kommer att fĂ„ ett nytt SpiderMan: Far From Home-tema tillbaka fall. Det Ă€r fortfarande inte klart om Ă€rendet kommer att lanseras i förvĂ€g med filmpremiĂ€ren den 4 juli eller senare i samma mĂ„nad nĂ€r Realme starkt ryktas att tillkĂ€nnage Realme X. ÄndĂ„ Ă€r detta en första förening av sitt slag för Realme, som har hittills mest dabbled i mellanklass smarttelefonmarknaden.

Enligt tidigare information kommer Realme X att lanseras i Indien med nĂ„gra andra specifikationer Ă€n dess kinesiska motsvarighet. Även om vi för nĂ€rvarande inte vet vad dessa förĂ€ndringar kommer att vara, Ă€r Realme X en övre och medelstora telefonlĂ„da som kommer med en popup-kameradesign. Handenheten drivs av en octa-core Snapdragon 710 SoC men den indiska varianten kan sluta med en Ă€nnu bĂ€ttre processor. Den har dubbla kamerainstĂ€llningar med en primĂ€r 48MP Sony IMX586-shooter och ett 3,765 mAh-batteri med 20W snabb laddning. Smarttelefonen kör ColorOS 6.0 med Android Pie out-of-the-box. Realme har fortfarande inte nĂ€mnt ett lanseringsdatum för sin kommande telefon i Indien, men vi förvĂ€ntar oss att det kommer i nĂ€rheten av lanseringen av Redmi K20-serien, som sannolikt Ă€r omkring 17 juli.

[Previous Story]Google Maps varnar dig nu för sena bussar och trÄnga tÄg i realtid

[Next Story]5 saker som gör OnePlus 7 Pro till en multimediateater pÄ sprÄng