Realme Early Access-programmet erbjuder medlemmar i samhÀllet en chans att uppleva produkter framför alla andra

xiaomi-logo

“Realme Early Access-programmet Ă€r endast öppet för registrerade Realme Community-medlemmar, som kan ansöka om att fĂ„ delta i initiativet i slutet av den 13 februari.”

Realme har startat ett nytt initiativ med namnet ‘Early Access-program’ för sina fans i Indien. Programmet gör det möjligt för deltagarna att vara de första som upplever nya Realme-produkter, den senaste informationen, inbjudningar till officiella evenemang, tillsammans med gratis godsaker. Programmet för tidig Ă„tkomst Ă€r begrĂ€nsat till Realme-communityn och deltagare kan ansöka om att delta i det till slutet av dagen via den officiella webbplatsen.

Som nÀmnts ovan skulle de utvalda Realme-communitymedlemmarna fÄ en chans att vara en del av officiella evenemang. VarumÀrket har dock inte deklarerat kriterierna för vilka det skulle vÀlja anvÀndare. De skulle fÄ en chans att vara nÀrvarande vid det första Realme Early Access-mötet, som Àr planerat till 16 februari i Delhi.

Riktiga jag

Registreringsprocessen Ă€r lite utmanande Ă€n att bara fylla i ett formulĂ€r. Enligt varumĂ€rket mĂ„ste communitymedlemmar svara pĂ„ frĂ„gor som ”Vad gör dig till ett hardcore Realme-fan?”, “Hur fick du veta om det? NĂ€r köpte du? Varför hĂ€nde det? Vi vill veta allt. Quirk det upp med nĂ„gra foton för att fĂ„ extra brownie poĂ€ng. ”

De valda anvĂ€ndarna skulle kontaktas via e-post / samtal och kan behöva underteckna NDA (icke-avslöjandeavtal) för vissa aktiviteter. Det finns ocksĂ„ nĂ„gra villkor för tĂ€vlingen. Det har nĂ€mnts att “Admins beslut kommer att vara slutgiltigt och bindande”, och myndigheten kan göra Ă€ndringar i detta program utan föregĂ„ende meddelande.

Programmet liknar “The Lab” frĂ„n OnePlus, dĂ€r anvĂ€ndarna lĂ€r kĂ€nna en ny enhet innan nĂ„gon annan tillsammans med förmĂ„ner och presenter.