Realme kommer att vara bland de första varumÀrkena som lanserar 5G-produkter globalt i Är: Madhav Sheth

[Exclusive] Realme C3 lanseras i Indien med 5.000 mAh batteri och MediaTek-processor

“Den offentliga lanseringen av 5G-anslutningsstandarden i Indien förvĂ€ntas nĂ€sta Ă„r, dvs. 2020”

Realme-vd Madhav Sheth sa idag att den Shenzhen-baserade tillverkaren kommer att vara bland de första varumÀrkena som lanserar 5G-produkter globalt i Är. Detta kommer som ett djÀrvt uttalande frÄn varumÀrket eftersom 5G fortfarande Àr en framvÀxande teknik pÄ marknaden och till och med mÄnga vÀletablerade varumÀrken har Ànnu inte bekrÀftat om de kommer att lansera 5G-aktiverade produkter i slutet av detta Är.

# 5GisReal …. Rakt ut ur mötesrummet med Mr Sky Li. Glad att dela med dig av vĂ„ra senaste FoU-uppdateringar: #realme kommer att vara bland de första varumĂ€rkena som kommer med 5G-produkter globalt i Ă„r. Och vi Ă€r fast beslutna att ta med det bĂ€sta av teknik till Indien sĂ„ tidigt som möjligt. pic.twitter.com/cVNOA6f9Iw

– Madhav Sheth (@ MadhavSheth1) 6 juni 2019

I sin tweet sa Sheth, “# 5GisReal
. Rakt ut ur mötesrummet med Mr Sky Li. Glad att dela med dig av vĂ„ra senaste FoU-uppdateringar: #realme kommer att vara bland de första varumĂ€rkena som kommer med 5G-produkter globalt i Ă„r. Och vi Ă€r fast beslutna att ta med det bĂ€sta av teknik till Indien sĂ„ tidigt som möjligt. ” SĂ€rskilt i bilden som delas pĂ„ Twitter kan Sheth ses hĂ„lla, vad som kan beskrivas som prototypen 5G smartphone utvecklad av Realme.

Förmodligen den mest intressanta aspekten av den hÀr nyheten kan vara att Realme skulle kunna lansera en telefon med 5G-stöd i slutet av detta Är sjÀlv. Eftersom varumÀrket Ànnu inte har gÄtt in i premiumprisomrÄdet kan vi förvÀnta oss att den 5G-aktiverade handenheten ocksÄ faller i ett överkomligt prissegment. Om inte, kan vi se den första premiumluren frÄn företaget som har gett viss hÄrd konkurrens till Xiaomi inom budgetomrÄdet under det senaste Äret. Med tanke pÄ att MediaTek redan har delat att dess första 7nm chipset med stöd för 5G kommer nÀsta Är kan Realmes telefon vara den första prisvÀrda smarttelefonen med stöd för 5G pÄ marknaden.

Realme C2 recension011För att sÀtta saker i perspektiv förvÀntas Apple inte lansera sin första 5G-telefon förrÀn nÀsta Är och till och med Samsung har lanserat bara en handenhet, dvs Galaxy S10 5G, med stöd för tekniken Ànnu. OnePlus visade sitt stöd för 5G vid MWC 2019 tidigare i Är, med OnePlus 7 Pro 5G-variant som tillkÀnnagavs förra mÄnaden. Honor har ocksÄ redan bekrÀftat att varumÀrket kommer att lansera en 5G-telefon under fjÀrde kvartalet i Är. Huawei har ocksÄ en 5G-kompatibel hopfÀllbar telefon, Mate X, samt en 5G-variant av Mate 20 X.

Separat delade Rajan Mathews, generaldirektör för Cellular Operators Association of India (COAI), nyligen att det regeringsföreslagna baspriset för nÀsta generations teknologispektrum Àr oöverkomligt högt och kan skapa en svÄr situation för regeringen och teleoperatörerna lika. Den offentliga lanseringen av 5G i Indien förvÀntas börja 2020.