Realme öppnar sitt första exklusiva servicecenter i New Delhi

realme exclusive service center

“Realme planerar att lansera 25 exklusiva servicecenter i staden i slutet av 2019”

Realme har blivit ett kÀnt namn pÄ nÄgra mÄnader. OPPO-dotterbolaget, som nu har blivit oberoende, har sett enorm framgÄng i landet. Tidigare i Är meddelade företaget att det kommer att börja sÀlja sina telefoner offline. Nu har det invigt sitt första exklusiva servicecenter i landets huvudstad New Delhi. Detta Àr bara början för varumÀrket, eftersom Realme vill lansera 25 sÄdana servicecenter i andra delar av staden, i slutet av detta Är.

Det exklusiva servicecentret för Realme kommer att vara utrustat med en bekvÀm sittgrupp, en demofacilitet som erbjuder praktisk erfarenhet för potentiella kunder och kommer att försöka returnera deponerade enheter pÄ cirka en timmes tid. Den hÀr tiden kommer att gÀlla för cirka 90-95 procent av reparationsfallet, sÀger företaget.

realme exklusivt servicecenter

Det planerar ocksĂ„ att utöka ECS-anlĂ€ggningarna till Tier 1 och Tier 2 stĂ€der. Över 400 servicecenter kommer snart att kunna stödja Realme-smartphones. Dessa centra kommer att omfatta bĂ„de exklusiva och multi-branded servicecentra. ECS kring ett servicecenter med flera varumĂ€rken kommer att ge officiellt stöd för att förbĂ€ttra tjĂ€nsten och ge kunderna bĂ€ttre upplevelse.

Madhav Sheth, VD för Realme India, sa, ”Exklusiva servicecenter för Realme lovar fullstĂ€ndig sinnesro med garanterad 1 timmars TAT ​​för att ytterligare stĂ€rka det förtroende som vĂ„rt samhĂ€lle har lagt till oss. VĂ„rt mĂ„l Ă€r att hĂ„lla kundnöjdhetsnivĂ„n hög sĂ„ att den kan skapa ett rykte för service – nĂ„got som alla mĂ€rken börjar fokusera pĂ„ mer idag. ”

Realme har för nÀrvarande ett gÀng smartphones tillgÀngliga för försÀljning, bÄde online och offline. Den lanserade nyligen Realme 3 (recension), som har visat sig vara Ànnu en framgÄng. Telefonerna Àr frÀmst tillgÀngliga online, men offline tillgÀnglighet har nÄtt 35 stÀder i landet. Det planerar att lÀgga till 50 nya stÀder varje kvartal och vill ha över 20 000 butiker.